8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Transportul public din Capitală, paralizat. Grevă spontană la STB / Director: Angajații sunt manipulați de către sindicat

Publicat: 20/01/2022, 07:37
Actualizat: 20/01/2022, 09:09

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti (STB) au „paralizat” Capitala joi dimineaţa, mai multe vehicule din parcul STB SA fiind blocate în depouri şi autobaze.

Societatea de Transport București: Mai multe vehicule sunt blocate în depouri şi autobaze. Sindicaliştii STB au întrerupt lucrul joi dimineaţa

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti (STB) au „paralizat” Capitala joi dimineaţa, mai multe vehicule din parcul STB SA fiind blocate în depouri şi autobaze.

Rareș Bogdan, despre Nicușor Dan: „E un primar slab. Buna credință nu merge mână în mână cu priceperea”

Nicușor Dan, primarul Capitalei, este criticat chiar de cei care l-au susținut în campanie. Rareș Bogdan (PNL) consideră că acesta a dovedit că nu este pregătit pentru funcția de primar.

Polițist din Gorj, acuzat de furt din magazine. Plătea un leu și ieșea cu plase întregi de produse

Un agent de poliție din Gorj a fost reclamat pentru furt calificat. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu și ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Gorj desfășoară activități de cercetare penală într-un dosar în care trei vânzătoare ale unui magazin cunoscut din oraș, fiul unei dintre acestea și soțul ei, agent principal de poliție, au fost reclamați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Marcel Ciolacu: „Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința!”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, că PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu PNL. „Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni”, a spus Ciolacu.

VIDEO | Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022: Soarele intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Tânără musulmană, condamnată la moarte din cauza unor mesaje trimise pe WhatsApp. De ce au fost considerate „blasfematoare”

O tânără musulmană a fost condamnată, miercuri, la moarte prin spânzurare în Pakistan pentru că a trimis pe aplicaţia WhatsApp un text şi caricaturi cu profetul Mahomed considerate „blasfematoare”.

Femeia tâlhărită într-o scară de bloc din București: „Mi-a dat în cap și m-a lovit cu ușa”

O femeie din București a fost lăsată fără portofel în mijlocul zilei, într-o scară de bloc. O altă familie din Ilfov a fost sechestrată de tâlhari în propria casă și apoi jefuită de 20 de mii de euro. Specialiștii afirmă că în perioada asta tâlharii nu mai țin cont de nimic, pentru că sunt disperați să facă rost de bani după ce au cheltuit tot de sărbători.

Raed Arafat infirmă introducerea de noi restricţii pentru prevenirea răspândirii Covid, dar recomandă distanțarea și testarea la primele simptome de răceală

Raed Arafat a declarat miercuri, la Ploiești, că în acest moment autorităţile nu iau în discuţie implementarea de noi restricţii pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult