Un lăutar din Buzău și-a pierdut viața într-un accident rutier, pe E85. Gestul făcut în ziua morții sale, înainte să plece de acasă, i-a șocat pe apropiați: „A fost ca o premoniție”

Un lăutar din Buzău și-a pierdut viața într-un accident rutier, pe E85. Gestul făcut în ziua morții sale, înainte să plece de acasă, i-a șocat pe apropiați: „A fost ca o premoniție”
FOTO - ilustrativ: Pixabay
Publicat: 17/11/2022, 17:07
Actualizat: 17/11/2022, 17:51

Lăutarul Irinel Buneață din Buzău (28 de ani) a murit, miercuri, într-un accident rutier produs, cu o zi înainte, pe Drumul European 85 (E85), lângă localitatea Costești. Cântărețul era căsătorit și avea un copil, fiind apreciat în breaslă, mai ales că recent începuse să cânte și într-o formație din București.

El a primit, marți dimineață, un telefon de la un prieten care îl rugase să îl ajute la repararea unei defecțiuni la mașină. Potrivit unui apropiat al familiei lăutarului, Irinel s-a trezit, s-a îmbrăcat și a mers să-și sărute soția și copilul.

„A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe. A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat”, a declarat pentru Adevărul prietenul de familie.

Irinel Buneață / FOTO – Facebook

Marți dimineață, Irinel și Viorel se aflau în mașina Opel Tigra cu care tânărul venise din Glodeanu Sărat. Aceasta a fost oprită pe acostamentul consolidat al drumului european 85, în spatele mașinii care avea probleme la cutia de viteze.

La scurt timp, un camion care venea dinspre București i-a lovit cu putere, apoi mașina în care se aflau Irinel și amicul său a fost izbită de un al patrulea autoturism care circula în spatele camionului.

Irinel a ajuns la spital cu răni grave, fiind internat la Terapie Intensivă. Medicii au încercat toată noaptea să îl salveze, dar – din nefericire – nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase