Accident mortal în Prahova. Ambii șoferi au rămas încarcerați și au decedat | VIDEO

Publicat: 26/11/2022, 16:28

Accident mortal în județul Prahova. Două autoturisme s-au ciocnit violent și din impact, ambii șoferi au decedat pe loc. Trupurile au fost scoase de echipajele de descarcerare.

Accidentul rutier s-a produs în Păulești, în zona sensului giratoriu suspendat. În urma coliziunii, doua persoane au rămas captive între fiarele contorsionate.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD terapie intensivă și autospecială de primă intervenție și comandă. În autoturism se aflau doar conducătorii auto.

Ambele persoane au fost găsite încarcerate și inconștiente.

Victimele au fost descarcerate, dar din nefericire, ambii șoferi în vârstă de 37 și 48 de ani au fost declarați decedați de către medic.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul.

Accident grav în Dâmbovița. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident grav s-a petrecut vineri după-amiază în județul Dâmbovița. Două autoturisme s-au ciocnit violent și trei oameni au fost răniți. Printre victime se numără și un minor. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD.

Accidentul s-a produs la intersecția DN 7 Tărtășești cu DJ 701B. Din primele date, două autoturisme conduse de doi bărbați de 22 și 43 de ani au intrat în coliziune. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Printre victime se numără și un copil. La fața locului a fost mobilizare de forțe. Mai multe ambulanțe, pompieri și echipajul SMURD au intervenit. În sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD care a preluat un bărbat în stare mai gravă. Celelalte două victime au fost transportate la spital cu ambulanțele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase