Adolescentă de 16 ani, surprinsă de mama sa în timp ce întreținea relații intime cu profesorul de informatică. Relația lor se consuma de 3 luni, în apartamentul bărbatului din Tg-Jiu

Adolescentă de 16 ani, surprinsă de mama sa în timp ce întreținea relații intime cu profesorul de informatică. Relația lor se consuma de 3 luni, în apartamentul bărbatului din Tg-Jiu
Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 06/12/2022, 18:36
Actualizat: 07/12/2022, 11:42

Un profesor gorjean (în vârstă de 42 de ani), care predă informatică la un liceu din Tg-Jiu și la o unitate școlară din comuna Logrești, este cercetat penal pentru act sexual cu minor, după ce fost surprins de mama unei adolescentei de 16 ani, în timp ce întreținea relații sexuale cu aceasta, chiar în apartamentul său din Tg-Jiu. Potrivit unor surse citate de presa locală, profesorul și adolescenta ar fi avut o relație de aproximativ trei luni.

De ceva timp, mama fetei bănuia că se întâmplă ceva ciudat între fiica sa și profesor, iar cu o seară înainte a surprins o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi.

Femeia a urmărit-o pe fiica sa, în cursul zilei de luni, atunci când toate suspiciunile i s-au confirmat. Ea a alertat autoritățile, când a găsit-o pe minoră în apartamentul profesorului de informatică.

Polițiștii au dispus ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, iar profesorul a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj au confirmat cazul, precizând că s-a decis continuarea cercetărilor cu bărbatul în stare de libertate.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase