Americanii oferă milioane de dolari pentru prinderea a trei români care „au speriat” FBI. Doi dintre ei se ocupă cu „țepe” pe internet

Americanii oferă milioane de dolari pentru prinderea a trei români care „au speriat” FBI. Doi dintre ei se ocupă cu „țepe” pe internet
Publicat: 04/08/2021, 12:20

FBI ( Biroul Federal de Investigații) din Statele Unite oferă recompense de peste 2,7 milioane de dolari pentru prinderea a trei români. Doi dintre ei sunt acuzați de fraude pe internet, iar altul este Florin Răducanu, interlopul acuzat că l-a ucis acum câteva luni pe Aly Sadoveanu.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul FBI, doi români din Teleorman sunt căutați de americani după ce au dat mai multe țepe pe internet, iar acum se oferă recompense foarte mari pentru prinderea lor.

Practic, cei doi sunt acuzați că au vândut „fictiv” mașini și alte vehicule.

Astfel pe „capul” lui Nicolae Popescu, considerat „tartorul” mecanismului de fraudare, americanii au pus recompensă un milion de dolari.

Doi români sunt căutați de acum 9 ani

De asemenea, pentru prinderea lui Daniel Bosogioiu, partenerul lui Popescu, se oferă 750 de mii de dolari. Cei doi sunt căutați de peste 9 ani.

„Programul transnațional de recompensare a criminalității organizate al Departamentului de Stat al Statelor Unite oferă o recompensă de până la 750.000 dolari pentru informații care duc la arestarea și / sau condamnarea lui Dumitru Daniel Bosogioiu. Dumitru Daniel Bosogioiu este căutat pentru presupusa sa participare la o schemă sofisticată de fraudă pe internet”, se arată pe site-ul FBI.

Alișor Sadoveanu, ucis cu sânge rece pe data de 24 ianuarie, în California

Un alt român de pe lista FBI este Florin Răducanu, cel care este acuzat că la începutul acestui an l-a ucis, în America, pe liderul clanului Sadoveanu. Pentru prinderea acestuia, Biroul oferă recompensă 1 milion de euro.

Autoritățile americane, care au difuzat o imagine cu suspectul, le-au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe suspect, menționând că este periculos și că poate fi înarmat. GÂNDUL.RO a scris în exclusivitate (DETALII AICI) despre execuția lui Alișor Sadoveanu.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Anaheim, Florin Răducanu, suspectat că l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu, ar fi fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020.Oamenii legii au identificat maşina, însă nici urmă de suspect. Potrivit acestora, după asasinat, Răducanu ar fugit în Mexic.