Andrew Tate, schimbare majoră în TESTAMENT. Cui donează 100 de milioane de dolari

Andrew Tate, schimbare majoră în TESTAMENT. Cui donează 100 de milioane de dolari
The Tate brothers, classified as "dangerous prisoners"
Publicat: 06/02/2023, 18:27
Actualizat: 06/02/2023, 19:14

Din spatele gratiilor, Andrew Tate transmite că și-a schimbat testamentul. Printr-o postare pe rețeaua de socializare Twitter, influencerul care este acuzat de trafic de persoane și viol anunță pe ce va „arunca” 100 de milioane de dolari.

Frații Tate mai comunică doar prin intermediul avocaților și cu ajutorul platformelor de social media.

Manevra „Bilețelul” nu mai poate fi pusă în practică, după cum a scris Gândul AICI.

Andrew Tate pune la bătaie 100 de milioane de dolari

Astfel, folosindu-se de Twitter, Andrew Tate precizează că are de gând să întemeieze o organizație caritabilă al cărei unic scop va fi să-i apere pe bărbații care se confruntă cu „acuzații false”, scrie Insider.

Mi-am actualizat testamentul din închisoare. Voi dona 100 de milioane pentru a înființa o organizație de caritate care să protejeze bărbații de acuzații false”, se arată în mesajul publicat pe contul de Twitter al lui Andrew Tate.

Deocamdată, nu se știe dacă influencerul are acces la Internet în arestul central al Poliției Capitalei sau altcineva postează pe social media în numele său.

Altfel, tot cu ajutorul conturilor de socializare, Andrew Tate a transmis că este „tratat prost” de gardienii care-l păzesc. „Încearcă să mă spargă”. Într-un alt mesaj, din 24 ianuarie, fratele lui Tristan Tate preciza: „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea”.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost arestați în data de 29 decembrie, fiind acuzați de trafic de persoane și viol. Procurorii arată că cei doi au creat „grup de crimă organizată cu scopul de a recruta și exploata femei, obligându-le să creeze conținut pornografic”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase