VIDEO | Anthony Delon filmează în Oradea pentru pelicula „21 de rubini”, regizată de un preot ortodox. Fiul celebrului Alain Delon va juca alături de starul Mickey Rourke și actori români celebri

Publicat: 07/02/2023, 00:36
Actualizat: 07/02/2023, 01:08

Actorul franco-american Anthony Delon (58 de ani), fiul celebrului Alain Delon (86 de ani) a ajuns la Oradea, unde filmează pentru pelicula „21 de rubini”. Este vorba de un film românesc, regizat de preotul ortodox Ciprian Mega, în care vor juca actori români celebri, alături de starul american Mickey Rourke și actrița italiană Elisabetta Pellini.

Printre actorii români aflați în distribuția acestui film se numără Corina Moise, Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone și Răzvan Vasilescu.

Filmările au început astăzi și se vor desfășura în mai multe locuri importante din Oradea, precum Teatrul Regina Maria din Oradea, Casa Darvas La Roche, Sinagoga evreiască sau Palatul Apollo.

Însă, înainte de acest moment, actorul francez a publicat pe Instagram o filmare făcută în timp ce se plimbă prin parcul „I. C. Brătianu” din oraș. Cu acest prilej, le-a transmis fanilor săi că așteaptă cu plăcere reîntâlnirea cu vedeta americană Mickey Rourke și a insistat că va juca într-un film al cărui regizor este un preot ortodox, tată a patru copii.

„Sunt în România, la Oradea, unde luni, voi începe munca (la-n.r.)… un film. O producție românească, cu un realizator tânăr, un film care are două particularități, plăcute amândouă: prima este că mă voi reîntâlni cu Mickey Rourke pentru filmări, iar a doua este că regizorul este un tânăr preot ortodox. Religia dă un fel de inspirație aparte. Tipul e serios, a avut filme selectate la Berlin, la Moscova”, a transmis actorul în filmarea postată pe instagram.

Filmul „21 de rubini” spune povestea unei tinere procuroare, pe nume Nina, interpretată de Corina Moise.

Nina, alături de iubitul său, Yuri, un regizor de film, lucrează la un scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie.

Personajul Yuri va fi jucat de Anthony Delon, fiul cel mare al lui Alain Delon cu Nathalie Delon (care a murit pe 21 ianuarie 2021, la vârsta de 79 de ani, din cauza unei boli necruțătoare).

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase