VIDEO | Apar noi zvonuri despre un posibil succesor al lui Putin, după parada de Ziua Victoriei. Cine este bărbatul care a stat în preajma președintelui rus

VIDEO | Apar noi zvonuri despre un posibil succesor al lui Putin, după parada de Ziua Victoriei. Cine este bărbatul care a stat în preajma președintelui rus
Vladimir Putin (d), alături de bărbatul misterior la Parada de Ziua Victoriei / FOTO: Twitter-Igor Sushko
Publicat: 11/05/2022, 18:56
Actualizat: 11/05/2022, 19:02

După parada de Ziua Victoriei de la Moscova, au apărut noi zvonuri despre un posibil succesor al lui Vladimir Putin, la Kremlin. Este vorba de un bărbat misterios care a stat în preajma președintelui rus, pe 9 mai.

Imagini cu președintele rus în timp ce vorbește cu un tânăr în timpul paradei de la Moscova au fost făcute publice de pilotul de curse ucrainean Igor Sushko, iar clipul a ajuns pe Twitter la peste 45.000 de vizualizări.

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful Departamentului Administrației Prezidențiale Dmitri Kovalev”, a scris el pe Twitter.

Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului.

„Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a mai scris Igor Sushko.

Pe Telegram au fost distribuite și alte imagini în care este surprinsă conversația între Putin și bărbatul de lângă el, informează Newsweek.

„În timpul transmisiunii în direct, camera a surprins conversația lor. Unele canale Telegram au sugerat că tânărul este un viitor succesor”, se arată într-o postare pe platforma Telegram.

Kovalev și Putin au ceva în comun: hocheiul

Dmitri Kovalev, în vârstă de 36 de ani, are pe conturile sale de socializare multe fotografii de la meciuri de hochei și se știe faptul că Vladimir Putin este un mare iubitor și practicant al acestui sport. Astfel, se poate ca cei doi să se fi cunoscut chiar la un asemenea eveniment sportiv.

Doar că, până acum, Putin nu a făcut public vreun anunț că ar demisiona, deși speculațiile pe marginea sănătății lui au continuat. Au fost răspândite mai multe zvonuri potrivit cărora Putin ar suferi de Parkinson sau chiar cancer.

Kremlinul a negat orice speculație pe marginea stării de sănătate a președintelui rus, dar asta nu a fost un impediment pentru diverși observatori, care au analizat în detaliu comportamentul acestuia din timpul diverselor întâlniri.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult