Atenție la „fentele” bulgarilor. Cum erau să fie păcăliți doi turiști români de doi polițiști bulgari

Atenție la fentele bulgarilor. Cum erau să fie păcăliți doi turiști români de doi polițiști bulgari
sursa foto: Pixabay
Publicat: 04/08/2022, 18:28

Este perioada concediilor și foarte mulți români aleg să își petreacă concediile în Grecia, Turcia sau Bulgaria. O turistă a povestit un caz uluitor petrecut în Bulgaria, unde doi polițiști au vrut să facă și ei o șpagă.

„Azi ne am întors din concediu și am avut surpriza ca la ieșire din Montana să ne oprească un echipaj pentru verificare vigneta. Surpriza și mai mare a fost  când m a chemat la mașina lor și mi-a arătat mașina noastră spunând că in data de 23.07.2021, deci ANUL TRECUT ?, am traversat Bulgaria fără vigneta.

Când au fost puși în fața realității, oamenii legii din Bulgaria au început să o dea din colț în colț, explicația lor fiind destul de bizară.

„Eu i-am surprins și le am arătat vigneta pe care am păstrat-o, pentru că am tot citit pe grup de această practică. Oricum, soțul o avea și pe e-mail, cerând-o de fiecare dată când o cumpără. Explicația lor a fost: sistemul lor e diferit de al nostru și descărca mai greu sau deloc vignetele. Am înțeles exact despre ce a fost vorba, însă de data aceasta nu le-a mers. Foarte urâtă practica vecinilor noștri!”, a scris șoferița pe Forum Grecia.

Un alt român a povestit că a avut o experiență similară, dar de data aceasta polițiștii bulgari îl acuzau pe român că a depășit viteza legală, fără să poată susțină cu proba video acest lucru.

„Am pățit anul asta. Ne-au oprit noaptea sub pretextul că am avut viteză în tunel. Le-am cerut filmarea, nu aveau nimic și s-au legat că era parbrizul ciobit puțin. Au cerut 50 de euro. dat s-au mulțumit cu 50 de lei”, a susținut Kris L.

Sursa: Antena 3

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult