VIDEO – Bancomat aruncat în aer la intrarea în stațiunea Mamaia. Unul dintre suspecți face parte din gruparea ‘Ndrangheta, cel mai puternic clan mafiot din Italia

Publicat: 29/11/2022, 10:32
Actualizat: 29/11/2022, 10:37

Un bancomat a fost aruncat în aer, marți dimineața, în județul Constanța, la intrarea în stațiunea Mamaia. Poliția are doi suspecți, care sunt bănuiți de fapte similare în România și în Italia, respectiv un bărbat și o femeie. Aceasta din urmă face parte din gruparea ‘Ndrangheta, cel mai puternic clan mafiot din Peninsulă, au spus surse judiciare pentru GÂNDUL.

Bancomatul a fost detonat la Pavilionul Expozițional din Constanța, clădire aflată la intrarea în stațiunea Mamaia. Cei doi suspecți – un bărbat și o femeie – au fost prinși de poliție, ei fiind chiar atunci filați de oamenii legii care bănuiau că urmau să dea o spargere.

„În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului”, a transmis Poliția Română.

Cei doi sunt bănuiți de fapte similare în Italia

Bărbatul de 48 de ani și femeia de 55 de ani sunt bănuiți că au mai aruncat un bancomat în aer în localitatea Castelu și au încercat să facă același lucru la un alt ATM din Mamaia.

„În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, potrivit sursei citate.

Surse judiciare au precizat, pentru GÂNDUL, că este vorba despre Gheorghe Calin Apostol și de Katia Sanginesi. Cei doi sunt bănuiți de fapte similare în Italia.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase