ȘOCANT: Un bărbat a montat camere de luat vederi în odorizantele din toaleta unei clinici din București. Mai multe doctorițe, filmate în momentul în care își făceau nevoile

Publicat: 20/01/2023, 15:51
Actualizat: 20/01/2023, 18:16

Caz șocant în Capitală. Un bărbat a montat camere de luat vederi în odorizantele din toaleta unei clinici din București. Mai multe doctorițe au fost filmate în momentul în care își făceau nevoile, afirmă surse judiciare pentru GÂNDUL.

Culmea este că bărbatul este chiar soțul uneia dintre administratorele clinicii medicale. Acesta este motivul pentru care a avut acces în locație și a putut monta dispozitivele electronice.

Individul a ascuns camerele video în odorizante și a surprins momentul în care femeile se dezbrăcau pentru a-și face nevoile.

Sursele citate arată că o cameră era montată lângă o cadă care surprindea și toaleta de la distanță. O altă cameră a fost pusă lângă vasul de toaletă și surprindea momentul când se așeza cineva pe el.

Bărbatul a fost arestat

Vineri dimineața, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au făcut două percheziții în acest dosar, în municipiul București și județul Prahova.

Au căutat probe după ce au aflat că individul ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2.

Bărbatul a fost dus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

El a fost reținut pentru 24 de ore, conform Poliției București, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase