Bunic de 74 de ani pedofil și zoofil, prins abia după ce a violat o găină. Bărbatul este acuzat că și-a abuzat sexual nepoata minoră, dar și porcul, câinele și calul vecinilor

Bunic de 74 de ani pedofil și zoofil, prins abia după ce a violat o găină. Bărbatul este acuzat că și-a abuzat sexual nepoata minoră, dar și porcul, câinele și calul vecinilor
Publicat: 25/10/2022, 21:24
Actualizat: 26/10/2022, 10:44

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală și zoofilie, după ce și-a abuzat sexual nepoata vitregă, în vârstă de 11 ani, dar a întreținut și relații sexuale cu găina unei vecine. În plus, bătrânul a recunoscut că a abuzat sexual mai multe găini, dintre care unele au și murit, dar și mai multe animale mari, după ce a vizitat cotețul porcului și grajdul vecinilor săi.

Anchetatorii ieșeni au instrumentat mai multe fapte uluitoare care au avut loc în gospodăria unui bătrân din satul Vulturi, care aparține de comuna Popricani. Prima dată când polițiștii au auzit despre apucăturile lui H.P., a fost în 6 mai 2019, când soția bărbatului a reclamat că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, acesta i-a propus nepoțelei sale vitrege, în vârstă de 11 ani, să întrețină relații sexuale cu el și ar fi mângâiat-o în zonele intime.

Polițiștii nu au luat nicio măsură, iar în 18 iulie 2022, când victima avea 14 ani împliniți, mama fetei a venit din nou la Poliție și a spus că tatăl său vitreg, în vârstă de 74 de ani, care locuiește în aceeași curte cu ea, a intrat în camera în care dormea fiica sa și a sărutat-o pe gât şi pe ureche, a pipăit-o și a încercat să îi dea pantalonii jos.

Nici de această dată anchetatorii de la Iași nu au considerat necesar să intervină în vreun fel, astfel că bătrânul a continuat să o abuzeze sexual pe fată.

Bunicul și-a sărutat și pipăit nepoata în zilele de 29 și 30 iulie, când, așa cum mai făcuse, a încercat s-o dezbrace și s-o convingă să facă sex cu el. Pentru că adolescenta l-a respins și l-a avertizat că îi va spune mamei, acesta a amenințat-o inclusiv că „îi va tăia capul”.

Găina a fost examinată de medicii veterinari

Ultima încercare a bătrânului a avut loc, conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în 3 august, când i-a propus să întrețină relații sexuale cu el în schimbul sumei de cinci lei.

Copila l-a refuzat, iar în aceeași zi, o vecină la văzut pe bătrân cum a prins o găină și a intrat cu ea în casă. După un timp, omul a fost văzut, prin geamul deschis, cum și-a ridicat pantalonii și mai apoi a dat drumul păsării.

Vecina a înțeles imediat ce a făcut bărbatul cu găina și a anunțat autoritățile. De această dată, Poliția a făcut cercetări temeinice, iar pasărea a fost supusă unei expertize.

Ulterior, găina a fost transportată la USAMV Iaşi, unde i-au fost recoltate 2 probe de material biologic din cloacă cu tampon steril, probele fiind trimise ulterior la IML Iaşi în vederea analizării. Din buletinul de analiză serologică nr. 121/05.08.2022 emis de IML Iaşi a rezultat că: pe frotiul colorat cu hematoxilină nu s-au pus în evidenţă spermatozoizi, dar s-au evidenţiat două fire de păr fără pigment. Caracteristicile morfologice microscopice pledează pentru natura umană a firelor de păr”, se arată în raportul specialiștilor.

Trei zile mai târziu, bătrânul a fost ridicat de acasă și anchetat inclusiv pentru șirul de abuzuri comise împotriva nepoate sale, din 2019 și până în august 2022, care, dacă nu ar fi fost descoperit contactul sexual cu găina, ar fi rămas nepedepsite.

Bărbatul a dat vina pe soție

Bătrânul a fost atunci reținut și prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru trei fapte de agresiune sexuală, două de racolare a minorilor în scopuri sexuale – pentru că i-a propus fetei, de două ori, să se culce cu el pentru suma de 5 lei – și zoofilie.

În urma audierilor, bărbatul a recunoscut toate acuzațiile de agresiune sexuală legate de nepoata vitregă, dar și contactul sexual cu găina.

Audiată de anchetatori, soția lui H.P. că afirmat că bărbatul ei ar fi făcut sex și cu alte animale, nu doar cu găini. Acesta ar fi avut contacte sexuale cu porcul, cu câinele, dar și calul vecinilor săi.

Martorul (…) a arătat faptul că deține o casă ce se învecinează cu cea a inculpatului H.P., iar în urmă cu aproximativ 5 ani, în timp ce se afla în curtea sa, l-a surprins pe acesta în timp ce întreținea relații sexuale cu o cabalină ce aparținea unui vecin. Acest aspect este confirmat și de către numita H.M. (soţia lui H.P.), care a declarat faptul că l-a văzut pe soțul său, H.P., în timp ce întreținea relații sexuale cu o cabalină, în proximitatea locuinței lor.

De asemenea, numita H.M. a mai arată faptul că, de-a lungul timpului, l-a surprins de mai multe ori pe soțul său în timp ce încerca să întrețină relații sexuale cu un câine, cu găinile din curtea locuinței și cu un porc. Aceasta a mai declarat faptul că l-a surprins pe soțul său în poiată, în timp ce încerca să întrețină relații sexuale cu o găină, spunând că din această cauză i-au murit, în timp, mai multe găini”, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Bătrânul a recunoscut acuzațiile, dar a explicat că este foarte activ sexual, iar de ani întregi soția sa refuză să-și îndeplinească obligațiile conjugale. Ca urmare, singurele partenere disponibile au fost animalele din curtea lui și ale vecinilor săi, mai ales că, atunci când era băut, nu se mai putea abține.

Acuzatul a fost supus unei expertize psihiatrice, care nu a fost încă finalizată, însă, după cum a reieșit în urma cercetărilor, acesta a fost, până acum, internat de două ori la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului: "Câți artiști pot face asta? Respect"
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...