FINALA „Survivor România” 2023. Câștigătorul pleacă acasă cu 100.000 de euro și va fi desemnat, în direct, de telespectatori

FINALA „Survivor România” 2023. Câștigătorul pleacă acasă cu 100.000 de euro și va fi desemnat, în direct, de telespectatori
Finaliștii „Survivor România” 2023: Andrei Krișan (s), Carmen Grebenișan și Dan Ursa / FOTO - Captură video: Pro TV
Publicat: 24/05/2023, 18:52
Actualizat: 24/05/2023, 22:39

Finala „Survivor România” 2023 are loc, miercuri seară, fiind difuzată de Pro Tv, de la 20:30, în direct.

Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan își vor măsura forțele în confruntarea finală, încercând să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ca și sezonul trecut, finala va fi în direct, de la ora 20:30, iar telespectatorii vor alege câștigătorul Survivor România 2023.

Așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut, cei trei concurenți calificați în marea finală „Survivor România” 2023 vor fi încurajați de foștii lor colegi.

Trei ex-„faimoși” au refuzat, însă, să facă deplasarea în Republica Dominicană pentru a fi alături de cei trei finaliști: Vica Blochina, Maria Constantin și Sebastian Dobrincu

În schimb, ceilalți s-au îmbarcat în avion, Kamara și Ionuț Iftimoaie fiind totuși destul de distanți.

Cei doi au avut diverse certuri și conflicte în cadrul competiției, iar acum pe aeroport nici măcar nu s-au privit unul pe altul. Au preferat să păstreze distanța și să interacționeze cu restul concurenților, scrie Cancan.ro.

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este creator de conținut și influencer. De asemenea, Faimoasa de 29 de ani are și propriul business, în colaborare cu prietena ei bună, Alina Ceaușan, ele având o afacere cu costume de baie.

Carmen este singura femeie din marea finală „Survivor România” 2023, blondina fiind surpriza sezonului, mai ales că la începutul show-ului nimeni nu prea îi dădea mari șanse. Dar a reușit să supraviețuiască în junglă și să exceleze pe traseu, timp de 5 luni.

Carmen Grebenișan / Foto: Captură Pro TV

De la viața sa de influencer, fosta Faimoasă a trecut la viața grea din Dominicană, demonstrând că nu este atât de slabă precum poate părea și că ambiția și determinarea sunt, uneori, tot ce contează pentru a reuși.

Pentru a participa la „Survivor România” 2023, finalista a renunțat la viața comodă de acasă și chiar la nunta pe care urma să o facă, totul pentru a demonstra că poate și pentru a-și testa limitele.

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA, categoric. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau. Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață”, declara Carmen Grebenișan, la intrarea în competiția „Survivor România” 2023.

Cine este Dan Ursa

Dan Ursa este un agent de vânzări și familist convins, care a lăsat viața comodă din Cluj pentru aventura de la „Survivor România” 2023.

Și el face parte din surprizele acestui sezon, la fel ca și Carmen. În prima zi a competiției, nimeni nu se gândea că fostul Războinic ar putea să ajungă unul dintre finaliști, mai ales că, la început, își făcea griji doar pentru regimul său alimentar și nu părea un sportiv prea bun.

„Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, spunea Dan Ursa, în urmă cu cinci luni.

Dar adrenalina din primele lupte și condițiile dure l-au transformat pe finalist și l-au făcut un adevărat Războinic, reușind să ajungă până în ultima zi a show-ului și având acum mari șanse să pună mâna pe trofeu și, implicit, pe premiul cel mare.

Dan Ursa / Foto: Captură Pro Tv

Însă, de-a lungul competiției, i-a lipsit un singur lucru lui Dan Ursa: încurajările soției. A conștientizat, încă de la început, că lipsa familiei o să fie cel mai greu lucru de suportat, dar tocmai asta l-a motivat.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, declara Dan Ursa, la începutul show-ului.

Cine este Andrei Krișan

Andrei Krișan a ieșit din sala sa de fitness din Cluj și a acceptat provocarea „Survivor România” 2023, tânărul fiind antrenor personal.

A intrat în marea competiție a supraviețuitorilor cu gândul că toate calitățile sale fizice o să îi asigure un drum cât mai lung în cadrul acestui show.

Știind că din punct de vedere fizic este foarte bine pregătit, Andrei a mers în Republica Dominicană cu spaima față de toate viețuitoarele ce se ascund în junglă.

Andrei Krișan / Foto: Captură Pro Tv

Este adevărat că, la fel ca Dan Ursa, își făcea griji și pentru „dietă”, dar cu insectele avea cea mai mare problemă.

„Foamea, în mod sigur, o să fie unul dintre aspectele principale care o să mă nenorocească. Lipsa prietenilor, familiei, iubitei, o să fie interesant. Cea mai mare frică să fiu mușcat de ceva sau înțepat în timp ce dorm acolo. Asta o să fie”, declara Andrei Krișan, la începutul competiției.

Acum, antrenorul de fitness este hotărât să câștige finala „Survivor România” 2023, depășindu-și toate temerile, sperând că victoria o să fie a sa și că va reuși să îi depășească pe Dan Ursa și pe Carmen Grebenișan în topul preferințelor publicului.

Vedeți marea finală „Survivor România” 2023 AICI!

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
28 de angajați Google, concediați după ce au protestat față de un acord încheiat cu...