Caz reprobabil în Școala Nr. 1 din Botoșani! Cum s-a răzbunat o mamă de 32 de ani pe învățătoarea fiicei ei, pentru că o neglijează la ore

Caz reprobabil în Școala Nr. 1 din Botoșani! Cum s-a răzbunat o mamă de 32 de ani pe învățătoarea fiicei ei, pentru că o neglijează la ore
Sursa FOTO: Pexels
Publicat: 29/01/2023, 10:27
Actualizat: 29/01/2023, 10:29

O femeie în vârstă de 32 de ani a lovit-o pe învățătoarea fiicei sale cu care a intrat într-un conflict în incinta Școlii numărul 1 din Botoșani. Femeia i-ar fi reproșat cadrului didactic că îi neglijează fiica la orele de curs și uneori are un comportament agresiv cu fetița.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, 25 ianuarie 2023 la o unitate de învățământ din municipiul Botoșani.

Incidentul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) urmare a unui apel la numărul unic de urgență 112.

„A fost înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe”, a declaratDelia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Dosarul penal a fost înregistrat pe faptă, deoarece respectiva învățătoare nu a depus o plângere penală împotriva mămicii care a lovit-o, potrivit botosaneanul.ro.

Momentan, femeia în vârstă de 32 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Incidentul a qjuns și în atenția Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani.

La Școala nr. 1 atât la finele anului trecut, cât și la începutul acestuia au fost semnalate mai multe incidente cu acte de violență între copii și chiar în unele cazuri, cu implicarea părinților, mai scrie sursa citată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase