Ce fac concurentele de la Survivor 2023, în „perioada delicată” a lunii, de fapt. Ce primesc de la producătorii Pro TV

Ce fac concurentele de la Survivor 2023, în perioada delicată a lunii, de fapt. Ce primesc de la producătorii Pro TV
Publicat: 27/01/2023, 09:06
Actualizat: 27/01/2023, 10:03

Roxana Ghita, fosta concurentă Survivor România 2021, a dezvăluit, printre altele, în cadrul unui live pe Instagram ce fac, de fapt, concurentele în perioada de menstruație.

Intrebată cum făcea față în acea perioadă a lunii, Roxana a spus fără perdea că toate concurentele Survivor România, odată intrate în competiție si ajunse în junglă, nu mai au același ritm biologic deoarece organismul se dereglează hormonal. Astfel, nu se mai pune problema de ciclu.

Roxana s-a înscris la casting fără sa spună cuiva acest lucru, nici măcar părinților. Fosta Războinică a dezvăluit ca doar câțiva prieteni știau. După ce a filmat promo si a trecut de toate probele, Roxana a spus si părinților de aceasta noua aventura in care avea sa intre.

Fosta Razboinică a declarat că nu s-a uitat la Survivor România 2021 pentru că îi făcea foarte mult rău. Ea si-a dorit foarte mult sa rămână in competiție, însă din cauza unor probleme majore de sănătate nu a putut, astfel că îi era foarte greu să privească. Mai mult, ea a spus că nu a privit nici măcar episoadele în care a apărut ea deoarece simțea o gelozie profundă că nu se mai afla în competiție.

Mai mult, Roxana povestește ca ea s-a adaptat foarte bine vieții din jungla dominicana si chiar daca a suferit de foame si frig nu a avut probleme din acest punct de vedere.

Roxana a mai dezvăluit că toți concurenții fac o foame crunta, însă ea fiind vegană de șapte ani, nu a suferit atât de tare după carne sau alte alimente. S-a adaptat perfect la ritmul de acolo, îmbrățișând nuca de cocos sub toate formele ei.

Mai mult, fosta concurenta a spus ca cel mai crunt lucru a fost frigul pentru ea. Noaptea era foarte frig si nici măcar acoperișul sau frunzele nu țineau căldură. Mereu adormea cu picioarele reci deoarece nu suporta sosetele sau adidasii noaptea. În momentul când nu aveau jocuri, Roxana mărturisește ca stăteau în camp si jucau table, făceau focul, mergeau după lemne.

Iar de toaletă, toată lumea mergea in jungla sau unii după niște stânci pe plaja, a declarat Roxana răspunzând la toate întrebările fanilor care au urmărit-o in număr foarte mare in live-ul de pe Instagram, potrivit viva.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase