Ce păcăleală! Ce a pățit un român de 37 de ani, după ce s-a dus în Germania și și-a luat o Skoda Superb de 20.000 de euro

Ce păcăleală! Ce a pățit un român de 37 de ani, după ce s-a dus în Germania și și-a luat o Skoda Superb de 20.000 de euro
Foto: Poliția de Frontieră
Publicat: 03/12/2022, 09:34
Actualizat: 03/12/2022, 09:38

Ce a pățit un român de 37 de ani, după ce s-a dus în Germania și și-a luat o Skoda Superb de 20.000 de euro, este absolut halucinant! Bărbatul a rămas mască atunci când a vrut să iasă din țată, iar polițiștii de la  frontieră i-au spus că nu este posibil. Ce pușin cu mașina. 

Pe data de 30 noiembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetățean român, în vârstă de 37 de ani.

Bărbatul conducea un autoturism marca Skoda Superb, an de fabricație 2017, înmatriculat în Germania. Însă, atunci când polițiștii de la frontieră au efectuat verificări, au observat că autoturismul figurează în baza de date ca fiind furat, iar mașina era căutată pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania la data de 25 martie 2022.

Autoturismul a fost reținut în vederea continuării cercetărilor

Românul a rămas fără cuvinte, mai ales că acesta achiziționase autoturismul prin intermediul unei societăți de profil din Germania, achitând o parte din prețul autoturismului. Ba mai mult decât atât, acesta a precizat că a convenit cu reprezentanții societății ca restul sumei să fie plătit în rate lunare de 300 de euro, urmând ca în anul 2025 costul să fie achitat integral.

Autoturismul, în valoare de 100.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase