Ce spune Dan Diaconescu despre cadoul de nuntă oferit lui George Simion și soției sale

Publicat: 26/08/2022, 19:55
Actualizat: 26/08/2022, 20:01

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, a fost martor la cununia civilă dintre Ilinca Munteanu și președintele AUR, George Simion, eveniment care a avut loc vineri.

Fostul om de televiziune a declarat că l-a susținut pe George Simion din punct de vedere moral, dar nu și din punct de vedere financiar, așa cum s-a vehiculat.

„Am interdicție în a da declarații. Din fericire, nu am interdicție în a fi martor pentru George și Ilinca. E un pas mic pentru mine, dar un salt mare pentru România. O să vedeți”, a declarat Dan Diaconescu.

Ce dar de nuntă a oferit Dan Diaconescu

Diaconescu a fost întrebat și ce cadou de nuntă a pregătit pentru proaspeții căsătoriți. „Rămâne secretul meu și al lui George și al Ilincăi”, a spus el.

Și liderul AUR a fost întrebat despre darul primit de la fostul patron al OTV.

„Domnul Diaconescu ne-a dat un dar prețios: ne-a dat sfaturi cum să ne protejăm de sistemul mafiot care conduce România de 32 de ani”, a spus George Simion.

George Simion s-a căsătorit civil

George Simion și Ilinca Munteanu au spus „Da!”, în fața ofițerului stării civile, vineri, 26 august, în localitatea vâlceană Măciuca. Ceremonia cununiei civile a fost transmisă pe pagina de Facebook a liderului AUR, nunta urmând să fie organizată sâmbătă, unde sunt așteptate 10.000 de persoane.

„Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți. Vă așteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a transmis George Simion pe pagina sa de Facebook.

George Simion a fost îmbrăcat într-un costum de culoare închisă și cămașă albă, în timp ce Ilinca a purtat o rochie albă. Primarul localității vâlcene Măciuca, Mugurel Mărcoianu, a fost cel care a oficiat cununia civilă, în aer liber, iar presei i-a fost interzis accesul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase