Iată care sunt cele 5 alimente pe care să le prepari la abur, fără să-și piardă nutrienții. Acestea pot fi ideale atât pentru prânz, cât și pentru cină. Specialiștii recomandă consumul acestor „superalimente”, preparate termic, având în vedere că nu își vor pierde potențialul hrănitor. Vezi mai jos!
Specialiștii în nutriție au recomandat, de-a lungul timpului, să se consume fructe și legume cât mai proaspete, pentru ca organismul să își extragă toate vitaminele, mineralele și nutrienții necesari, pentru buna sa funcționare. Desigur, tot de-a lunul timpului au apărut informații și studii referitoare la efectul benefic pe care anumite alimente le pot avea asupra organismului. De exemplu, în acest articol arătăm care sunt cele 5 alimente care pot fi preparate la abur, însă fără să își piardă nutrienții.
Unele dintre alimente pot fi adevărate „elixire” ale vieții, fiind bogate în elementele de care organismul are nevoie, pentru funcționarea optimă. Acum, însă, atenția este centrată pe alimentele care pot fi pregătite termic și consumate cu pește, carne slabă sau salate.
Aceste alimente pot fi preparate termic și consumate atât la prânz, cât și seara, la cină, arată Fanatik. Este vorba despre produse proaspete, bogate în vitamine și minerale, care sunt recomandate pentru dieta zilnică.
Topul alimentelor nerecomandate de specialiști. Pot favoriza apariția unor boli grave
BĂUTURA care ar putea prelungi viața. Ea menține sănătatea inimii și reduce stresul
Sursă foto: Shutterstock