Chiriaș din Cluj-Napoca, obligat prin factura de la întreținere să plătească pentru înmormântarea unei vecine: „Orașul tuturor posibilităților”

Chiriaș din Cluj-Napoca, obligat prin factura de la întreținere să plătească pentru înmormântarea unei vecine: „Orașul tuturor posibilităților”
Publicat: 28/01/2023, 21:07
Actualizat: 29/01/2023, 12:04

Presa locală din Cluj a relatat cazul unui chiriaș care s-a trezit pe factura de la întreținere cu un „ajutor pentru înmormântare”.

Astfel, bărbatul a fost pus să plătească suma de 21,28 de lei pentru înmormântarea unei vecine pe care n-o cunoștea, fiind mutat în acel bloc doar de 4 luni.

Dar nu acest lucru l-a deranjat, ci ideea că nimeni nu l-a întrebat dacă dorește să contribuie sau nu financiar pentru ajutorarea familiei defunctei.

„Bună. Voiam să vă întreb și pe voi, deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu, chiriaș de 4 luni (irelevant… și dacă eram de 4 ani sau de 2 zile numa’), să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță?

Mi-a venit azi factura și m-am trezit în ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos.

Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa’ cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, că nu-i mult, e vorba că nu e ok să adaugi în facturi la oameni cotizații la înmormântarea de la o vecină cu 2 scări distanță. Chiar sunt curios ce părere aveti despre această chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților”, a scris tânărul pe un grup de Facebook, lăsând ca dovadă factura primită.

FOTO – stiridecluj.ro

Locatarul nu și-a dezvăluit identitatea, alegând să posteze în mod anonim pentru a primi ajutor cu privire la acest subiect sensibil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase