Cum va fi vremea de 1 Decembrie? Unde putem merge la parada militară fără să ne temem de ploaie

Publicat: 24/11/2022, 19:30
Actualizat: 24/11/2022, 19:35

Cine are de când să asiste la festivitățile de Ziua Națională ar face bine să urmărească prognoza meteo. Nu de alta dar veștile pe care ni le dau meteorologii nu sunt deloc încurajatoare.

„Parada de la București va fi o paradă frumoasă, sper eu, dar nu vom vedea soarele prea mult. Vremea rămâne închisă în perioada aceasta, dar temperaturile rămân plăcute. Deci da, mergem la paradă și poate cei care vor dori să  vadă parada în vestul țării ar trebui să-și ia umbrelele”, a declarat, în cadrul emisiunii Gândul Green dr. Simona Andrei, climatolog, cercetător la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică, de pe platforma de la Măgurele.

Meteorologii anunță o lună cum nu prea a mai fost în București

În cea mai mare parte a lunii, respectiv între 6 și 21 decembrie, termometrele vor indica între 6 și 8 grade Celsius. Abia în ultima săptămână din decembrie valorile coboară la 1-2 grade Celsius, minimele perioadei fiind de -7 grade Celsius. Chiar și așa, meteorologii anunță soare și abia pe 31 decembrie putem spera să vedem primii fulgi de nea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase