Cutremurător. Ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru de pe patul de spital. Ce le-a transmis tânărul antivaccinist prietenilor

Cutremurător. Ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru de pe patul de spital. Ce le-a transmis tânărul antivaccinist prietenilor
Mihai, pe patul de spital. Foto: Antena 3
Publicat: 20/11/2021, 10:10
Actualizat: 21/11/2021, 10:41

Mihai Făgădaru, tânărul de 43 de ani, care milita împotriva vaccinării obligatorii, apoi s-a stins după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2, le-a cerut prietenilor, de pe patul de spital, printr-un mesaj audio, să aibă grijă de copiii lui.

Mihai Făgădaru a murit de Covid în secția ATI a unui spital din București, la doar 43 de ani.

Cu puțin timp înainte de a muri, Mihai a trimis un mesaj audio.

„90 la sută afectare pulmonară, vor să mă intubeze! Eu refuz! Mi-e că o să mor pe aici (…) Am vorbit cu avocata, să-mi ia semnătură că nu nu sunt de acord (…) dar am vorbit cu doctorul Costel. Nu mai pot! Nu mai pot! Să aveți grijă de copiii mei”, ar fi transmis Mihai înainte să moară, potrivit Antena3.ro.

Mihai Făgădaru a murit pe secţia ATI a unui spital din Capitală. Acesta se îmbolnăvise de COVID şi alesese să se trateze singur, acasă, cu antivirale. A ajuns la spital mult prea târziu pentru ca medicii să-l mai salveze.

Mihai Făgădaru s-a numărat printre cei care militau împotriva vaccinării obligatorii

În toată perioada pandemiei,  Mihai Făgădaru s-a numărat printre cei care militau împotriva vaccinării obligatorii, a luat parte la manifestațiile împotriva măsurilor de protecție, iar în ultima sa postare pe contul de Facebook din 30 octombrie, este un video de la un protest împotriva certificatului Verde, din Piața Universității din București.