Doi bătrâni, soț și soție, s-au sinucis împreună, în București. Aveau 89 și 90 de ani

Doi bătrâni, soț și soție, s-au sinucis împreună, în București. Aveau 89 și 90 de ani
caracter ilustrativ
Publicat: 23/09/2022, 13:11
Actualizat: 23/09/2022, 15:21

Doi bătrâni, soț și soție, s-au sinucis împreună după ce s-au aruncat, împreună, de la etajul 7 al blocului în care locuiau, situat în Sectorul 2. Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, Biroul Morți Suspecte.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul ar fi avut loc în jurul orei 12.30, când cei doi bătrâni, care locuiau la etajul al II-lea, au urcat la ghena de la etajul 7.

De acolo, aceștia ar fi sărit împreună, în același timp. Sursele citate au precizat că cei doi soți sufereau de o boală necruțătoare și se presupune că, din acest motiv, au decis să-și curme suferința împreună.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

Au lăsat un bilet de adio

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani”, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, aceștia au lăsat și un bilet de adio în care au explicat motivele care i-au determinat să recurgă la acest gest.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult