VIDEO | Doi frați au murit, după ce au căzut într-o baltă adâncă de 4 metri din județul Vâlcea

Publicat: 21/05/2022, 17:19
Actualizat: 21/05/2022, 18:07

Doi tineri, de 17 și 21 de ani, au murit sâmbătă după-amiază, după ce au căzut într-o baltă adâncă de 4 metri din localitatea vâlceană Ionești, în apropiere de râul Olt.

Mai multe echipaje din cadrul ISU Vâlcea intervin  pentru salvarea a doi tineri de 17 și 21 ani care au căzut într-o baltă situată în apropierea râului Olt și a lacului de acumulare, fără circuit deschis cu acestea. Potrivit Antena 3, cei doi tineri erau frați.

Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea se aflau într-o misiune similară în județul Argeș, astfel că la fața locului au fost solicitați colegii de la Olt.

Tinerii n-au avut nicio șansă

Forțele de intervenție au ajuns la locul intervenției și au constatat că cei doi băieți au căzut într-o baltă excavată, cu o suprafață de aproximativ 1.000 m² și o adâncime de cca 4 metri, care nu are circuit deschis cu râul Olt.

Cei doi tineri au fost scoși din apă, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes, astfel că medicii au fost nevoiți să declare decesul victimelor.

Cu tot efortul medicilor, cei doi tineri n-au avut nicio șansă de supraviețuire / FOTO – ISU Vâlcea

FOTO & VIDEO: ISU Vâlcea

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult