ELIMINARE Survivor 8.02.2023 | Încă un „faimos”, dat afară din show-ul de la Pro TV?!

ELIMINARE Survivor 8.02.2023 | Încă un faimos, dat afară din show-ul de la Pro TV?!
Sursa FOTO: Captură Protv
Publicat: 07/02/2023, 08:49
Actualizat: 09/02/2023, 08:31

În ediția luni seară a avut loc prima proba de imunitate a săptămânii la Survivor România și asta deoarece, începând din această săptămână, s-a modificat putin regulamentul și voi fi câte două probe de imunitate/consilii de nominalizare pe săptămână.

Imunitatea de aseară a fost câştigată de războinici, aşa că Faimoşii au mers la consiliul de nominalizare.

Astfel, au fost votaţi patru faimoşi pentru eliminare: Bianca Patrichi, Remus Boroiu (ambii, în urma votului colectiv), Kamara (votat de Ada, deţinătoarea totemului feminim de imunitate) și Carmen Grebenișan (votată de DOC, deținătorul totemului masculin de imunitate).

Sursa FOTO: Captură Protv

Astfel, după ce săptămână trecută au pierdut 2 colegi dintr-un foc (Vică Blochina – eliminată și Jorge – descalificat din cauza accidentării), Faimoşii pot suferi încă o pierdere.

Eliminarea va fi anunţată în ediţia de miercuri seară (8 februarie). Singura şansă a faimoşilor este să câştige, cumva, proba de imunitate de marţi seara (7 februarie). Şi, astfel, celor 4 nominalizaţi din tabăra lor li se vor alătura alţi 3 nominalizaţi din tabăra Războinicilor. Dar nici atunci nu e garantat nimic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase