EXCLUSIV. Deputatul anchetat pentru hărțuire sexuală ar fi corupt doi minori (15 și 17 ani)! Noi probe apărute în dosarul de la Parchet (SURSE)

EXCLUSIV. Deputatul anchetat pentru hărțuire sexuală ar fi corupt doi minori (15 și 17 ani)! Noi probe apărute în dosarul de la Parchet (SURSE)
Publicat: 05/12/2022, 07:00

Lovitură de teatru în dosarul în care deputatul Aurel Bălășoiu este anchetat de procurorii Parchetului General, pentru hărțuire sexuală! Departamentul de Investigații Speciale al GÂNDUL a aflat că, pe masa anchetatorilor, ar fi ajuns probe noi legate de unele orgii sexuale, care s-ar fi consumat la Constanța, unde politicianul ar fi profitat de doi băieți, în vârstă de 15 și respectiv 17 ani.

Mai multe imagini, publicate în exclusivitate de Gândul, în care deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu apărea dezbrăcat, în ipostaze intime, alături de un tânăr, provocau, în toamna acestui an, un scandal uriaș care, după ce a afectat PSD, s-a extins, repede, către Biserica Ortodoxă Română (BOR).

Cristi Călin, supranumit și „Călugărul-amant”, a devenit unul dintre personajele principale în economia acestui scandal sexual, după ce a formulat un denunț la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care privea o serie de infracțiuni de natură sexuală, comise de politician.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar procurorii au deschis două dosare, in rem, pentru întreținere de acte sexuale cu minori și viol. Anchetatorii i-au audiat pe Bălășoiu, pe „Călugărul-amant”, dar și pe tânărul care apărea în imagini, dezbrăcat, alături de politician.

Orgiile ar fi avut loc la Constanța

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că Aurel Bălășoiu a recunoscut că a făcut sex cu mai mulți bărbați, dar niciunul nu ar fi fost minor.

La rândul său, tânărul care apare în imagini, elev al Seminarului Teologic din Tulcea, a spus că tot ce s-a întâmplat între el și politician a fost consimțit, iar că la momentul respectiv nu era minor, ci avea vârsta de 21 de ani.

În plus, acesta a mărturisit că nu-și mai amintește dacă între el și Bălășoiu s-au consumat acte sexuale de vreo natură. Ca urmare, procurorii au început să urmărească, mai departe, doar presupuse fapte de hărțuire sexuală.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că, în urmă cu o săptămână, la dosarul care privește întreținerea de acte sexuale cu minori ar fi fost depuse probe noi, potrivit cărora Aurel Bălășoiu ar fi profitat nu de unul, ci de doi minori.

Ar fi vorba despre doi adolescenți, în vârstă de 15 și 17 ani, pe care deputatul de Argeș i-ar fi cunoscut la una dintre petrecerile organizate, în secret, la Constanța, unde se organizau orgii pentru homosexuali.

În acest sens, Aurel Bălășoiu ar urma să fie chemat din nou la Parchetul General, pentru o nouă rundă de audieri. Iar tot acolo ar urma să ajungă și presupusele sale victime, dar și mai mulți martori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase