EXCLUSIV | Dialog uluitor între directoarea de pușcărie devenită lucrătoare sexuală și fostul iubit, un traficant de droguri lituanian. „Nu am mai luat legătura cu frumosika. Te iubesc!”

EXCLUSIV | Dialog uluitor între directoarea de pușcărie devenită lucrătoare sexuală și fostul iubit, un traficant de droguri lituanian. „Nu am mai luat legătura cu frumosika. Te iubesc!”
Publicat: 06/02/2023, 08:00

Oana Tașcău, fosta directoare de penitenciar care s-a apucat de videochat, a reluat legătura cu traficantul de droguri lituanian despre care s-a speculat că ar fi avut o legătură amoroasă cu ea în perioada în care era încarcerat la Craiova. Cei doi au acum o legătură la distanță, în condițiile în care Tadas Miceika a fost extrădat în țara de origine.

În primăvara anului 2019, autoritățile române intrau în alertă maximă după ce, din Delta Dunării, zona Sfântu Gheorghe și apele Mării Negre au fost recuperate pachete care însumau, în total, peste o tonă de cocaină cu o puritate de aproximativ 90 la sută.

Drogurile proveneau din Columbia și făceau parte dintr-un transport de trei tone de cocaină, care ar fi trebuit să ajungă în Vest.

Transportul era urmărit de inclusiv de polițiștii din SUA. În ceea ce privește acțiunile care au revenit polițiștilor români, aceștia au prins patru lituanieni și un columbian.
Unul dintre acești lituanieni a fost luptătorul Tadas Miceika, cunoscut în țara de origine drept un infractor deosebit de violent.

Condamnat la zece ani de detenție, Miceika a fost încarcerat, în regim de maximă siguranță, la Penitenciarul Craiova. Acolo, traficantul de droguri a cunoscut-o pe Oana Tașcău, fostă directoare a Penitenciarului Pelendava, care plecase la Craiova pe un post de șef de tură după ce, inițial, fusese demisă din funcție ca urmare a unui scandal legat de dispariția din depozitul închisorii a unei cantități importante de cereale.

La Craiova, Oana Tașcău a făcut obiectul unei anchete interne, în condițiile în care a existat o informație potrivită căreia s-ar fi implicat într-o relație amoroasă cu deținutul din Lituania.

Înainte ca cercetările să fie finalizate, femeia s-a pensionat pe caz de boală și s-a apucat de videochat pe platforma OnlyFans, sub numele de „Sexy Brunette”.

Oana Tașcău a recunoscut legătura cu deținutul lituanian

Nici după pensionare Oana Tașcău nu a recunoscut faptul că ar fi întreținut relații intime cu Tadas Miceika, dar a admis, totuși, că a existat o legătură platonică și că, la un moment dat, a luat în calcul să-l aștepte zece ani, să ispășească pedeapsa.

Surse din anurajul acesteia au dezvăluit, pentru Gândul, că Miceika a revenit, recent, în viața fostei directoare de pușcărie și a chemat-o la el în vizită.

Extrădat în Lituania, acesta i-ar fi scris, din pușcărie, într-o română stricată, prin intermediul unui site de socializare, iar stenograma dialogului dintre cei doi a intrat în posesia Gândul.

Tadas Miceika : „Vine la mine pot vara? Vrei să întâlnes cu mine?”.

Oana Tașcău: „Ai zis că suni. Nu cred că ești Tadas. Dar știu sigur că nu îi poți imita vocea și că o recunosc oricând”.

Tadas Miceika: „Da, pot scrie nomer că po să sun de două ori po săptămână, 15 minut”.

Oana Tașcău: Dar acolo cum ai voie cu telefon mobil? De unde dai aceste mesaje? Că nu înțeleg. Am crezut că este altă persoană.

Tadas Miceika: Nu, eu sunt. Nu am mai luat legătura cu frumosika cu tine. Ce fac iubire?

…….

Tadas Miceika: Tu ce fac, cum eșt? Muncești încă?

Oana Tașcău: Nu muncesc, m-am pensionat.

Tadas Miceika: Bravo! Vine la mine, pot? Vara.

…..

Oana Tașcău: Ai grijă de tine.

Tadas Miceika: Mulțumesc. Te iubesc!

Contactată telefonic de reporterii Gândul, Oana Tașcău a confirmat autenticitatea dialogului cu traficantul de droguri lituanian și a spus că nu este dispusă să continue relația cu Tadas Miceika, deoarece lituanianul ar avea unele probleme de sănătate.

VEZI ȘI: 

O candidată la funcția de șef al Administrației Naționale a Penitenciarelor a picat la testarea psihologică. Femeia este cunoscută în sistemul penitenciar drept „spaima orzului” (EXCLUSIV)

EXCLUSIV | Fosta directoare de penitenciar explică de ce a devenit ”oaia neagră” a ANP și dezvăluie detalii picante din noua sa viață: ”Puseseră pariuri, care se culcă primul cu șefa. Mi-am asumat că voi fi judecată, nu mă prostituez”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
De acum, așa se circulă în sensul giratoriu. Vechea regulă nu se mai aplică
FOTO. Actrița a promis că se dezbracă de tot dacă se întâmplă asta! Cum arată...
Actrița care a fost odată adolescenta minune a Hollywood-ului a fost internată la Psihiatrie după...
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Steliano Filip a divorțat pentru că soția nu a vrut să treacă la religia penticostală...
În curând ai putea să-ți iei și MAȘINA cu tine într-un vagon special dacă mergi...
Calendar ortodox 22 martie 2023. Ce sărbătoare este?
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
Donald Trump, primul fost preşedinte american care ar putea fi pus sub acuzare/ Starletă porno:...
BOMBĂ! Cuplu nou la Survivor? Declarațiile devoalează situația reală dintre concurenți
O civilizație ASCUNSĂ, găsită din GREȘEALĂ chiar în Marea N...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
O mare companie din România a intrat în insolvență! Milioane de români au fost clienții...
Gina Matache și fostul soț al fiicei sale s-au filmat împreună. Reacția fanilor a supărat-o...
Rețete pentru perioada de diversificare | Chifteluțe delicioase servite ca „alimentele degețel”