EXCLUSIV | Motivul despărțirii lui Liviu Dragnea de Irina Tănase. Fostul lider PSD ar fi aflat ce vorbea despre el cu presupusul amant: „Dacă pierd controlul, se pierde tot!”

EXCLUSIV | Motivul despărțirii lui Liviu Dragnea de Irina Tănase. Fostul lider PSD ar fi aflat ce vorbea despre el cu presupusul amant: „Dacă pierd controlul, se pierde tot!”
Sursa: Mediafax Foto
Publicat: 08/12/2021, 16:00

În spatele despărțirii neașteptate dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar afla presupuse discuții pe care tânăra iubită a fostului președinte PSD le-ar fi avut pe WhatsApp cu presupusul său amant, un anume Paul, despre care s-a vehiculat în spațiul public că ar fi unul dintre foștii ei parteneri de viață. O copie a acestor conversații purtate cu Paul, cu care Irina ar fi ținut legătura cât timp Dragnea a fost la penitenciar, a fost trimisă pe adresa de email a redacției Gândul, dar autenticitatea acesteia nu a putut fi confirmată oficial.

În discuția pe care Irina ar fi purtat-o cu interlocutorul său, se vorbește despre faptul că relația ar fi fost deconspirată de un apropiat al lui Liviu Dragnea și îi sugerează presupusului amant să „îl sperie” pe acesta cu un dosar, pentru a-i închide gura.

Presupusa discuție pe care Irina Tănase ar fi purtat-o cu misteriosul Paul (CITEȘTE AICI DETALII DESPRE IDENTITATEA LUI) ar fi intrat și în posesia lui Liviu Dragnea. Reacția fostului lider PSD a fost una radicală, pentru că el s-a mutat imediat în locuința pe care o deține în Alexandria și a lăsat-o pe fosta sa parteneră de viață în casa pe care aceasta ar fi cumpărat-o, din banii lui, în perioada în care se afla la penitenciar.

Din discuția primită pe adresa redacției reiese că relația Irinei Tănase dura de mai multă vreme, iar cei doi ar fi lăsat în urmă o serie de dovezi care i-ar fi deconspirat.

„Nu vreau să mă risc”

Conform discuției de pe WhatsApp primite pe adresa redacției, un apropiat al lui Liviu Dragnea știa că Irina ținuse legătura cu fostul săi iubit și „complota”, împreună cu fiul lui Liviu Dragnea, despre care se înțelege că nu privea cu ochi buni relația tatălui său.

Irina: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc (…) sunt foarte speriată să știi, știi că dacă pierd controlul se duce tot… S-au prins de ceva, fă-i ceva lu’ ăla, vorbește pentru dosar să se sperie un pic. Mai bine vorbim la telefon.
Paul: Tu bagă mangleală la ăla. Trebuie să scapi de el prima dată si eu mă ocup de dosar. (…)

Mai departe, din discuție reiese faptul că Irina Tănase ia în calcul scenariul în care Liviu Dragnea ar afla despre existența lui Paul și își pregătește apărarea.

Irina: Eu am șters tot. Dacă a zis ceva, zic că nu e adevarat și pe mine mă crede, că poze sau ceva n-are (…) și e aliat cu fii-su și zic și de toți care vorbește urât cu ei și mă crede și încep în seara asta după ce îi dau ceva (…)
Paul: Ok. Vorbesc de dosar dar nu cred ca a prins nimic.

Irina: Vorbește doar dacă se apucă ăsta să îmi zică că m-a prins. Ca să nu folosim degeaba relațiile.

Fostul președinte al PSD ar fi aflat însă că Irina a ținut legătura cu fostul său iubit cât timp el era în penitenciar și a decis să rupă relația, în ciuda tututuror argumentelor pe care le-ar fi adus în favoarea ei.

GÂNDUL va reveni, în orele următoare, cu amănunte EXCLUSIVE despre ruptura dintre Dragnea și iubita lui și va dezvălui cine este cunoscutul politician pe care Irina îl suspectează că ar fi avut interes să o despartă de fostul lider PSD.

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Mit FALS sau realitate? Cât de mult ajută, de fapt, alimentarea mașinii cu un combustibil...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Elon Musk a propus lanțului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
A renunțat la taximetrie și s-a apucat de cultivat canabis
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Pericol uriaş pentru România! Am putea ajunge vecini cu Rusia. Planul secret al lui Putin...
Intră în vigoare din 28 august 2022. Veste uriașă pentru toți românii. Regula se aplică...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...