EXCLUSIV VIDEO | PSD are doi posibili candidați pentru funcția de primar al Sectorului 1 și exclude o nouă candidatură a lui Clotilde Armand. Florin Manole: ”Nu-mi imaginez că poate ieși cu bine din dosarul trimis de ANI la Parchet”

Publicat: 09/12/2022, 10:00

Candidatul PSD la Primăria Capitalei ar urma să fie, potrivit declarațiilor președintelui social-democrat Marcel Ciolacu, fostul primar Gabriela Firea, însă la sectoare încă nu au fost anunțate oficial numele celor care ar putea să intre în cursă pentru următorul mandat, din 2024. La Primăria Sectorului 1, pe lista posibililor candidați ar fi două nume, a dezvăluit președintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, într-un interviu la GÂNDUL EXCLUSIV, precizând doar că aceștia au experiență și sunt trecuți de vârsta la care ”abia încep să se dumirească despre cum arată administrația”.

”Luăm în calcul două persoane care sunt potențiali candidați. Nu o să vă spun numele lor, pentru că este în primul rând prea devreme și lucrurile sunt în continuă desfășurare”, a spus Petre Florin Manole.

Deși nu a dorit să menționeze numele celor doi posibili candidați, Florin Manole 1 a menționat că ar fi oamenii potriviți să schimbe ce a făcut rău Clotilde Armand din 2020, când a ajuns la conducerea Primăriei Sectorului 1.

”Ar putea să facă mândru orice PSD-ist și nu numai. Sunt niște oameni care au o educație bună, care au avut realizări profesionale, amândoi sunt oameni experimentați. Nu sunt niște tineri de 20 de ani care abia încep să se dumirească despre cum arată administrația. Eu cred că sunt niște oameni de calitate și care ar putea să aducă un beneficiu și o schimbare pozitivă în administrația locală”, spune Florin Manole despre cei doi posibili candidați PSD pentru Primăria Sectorului 1.

”Este exclus să mai fie candidat Clotilde Armand”

Președintele PSD Sector 1 nu crede că la alegerile locale din 2024 va mai candida Clotilde Armand, pentru al doilea mandat, din cauza acuzațiilor că a fost în incompatibilitate și în conflict de interese, care dacă vor fi confirmate și de instanță, i-ar aduce mai multe interdicții.

Eu cred că este exclus ca doamna Armand să mai fie candidat, în primul rând pentru că nu-mi imaginez că poate ieși cu bine din dosarul pe care Agenția Națională de Integritate l-a trimis Parchetului în legătură cu felul în care doamna Armand s-a pus pe sine manager de proiect și și-a dat niște sporuri în bani, în afara legii. Și dacă doamna Armand ar alege să candideze în 2024, cred că foarte mulți dintre votanții USR s-au săturat”, a mai spus Florin Manole.

Președintele PSD Sector 1 susține cei de la USR vor afla cât de curând că ”epoca Armand s-a terminat”.

Urmăriți interviul integral:

Lia Ruscea
Jurnalist Politic
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase