VIDEO | Accident grav în Sibiu: Două persoane au murit în urma unei coliziuni dintre un autobuz și o mașină, la ieșirea din Rășinari spre Păltiniș

Publicat: 30/11/2021, 11:41
Actualizat: 30/11/2021, 11:53

Un accident grav a avut loc marți în județul Sibiu. Două persoane și-au pierdut viața, una fiind găsită decedată la locul accidentului produs la ieșirea din Rășinari spre Păltiniș, iar a doua a a fost găsită în stop cardio respirator și i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, fiind declarată decedată.

Sursă foto: ISU

De asemenea, două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Sibiu. Ambele au suferit atacturi de panică și au fost tratate de echipajele SMURD la locul tragediei.

Sursă foto: ISU

Accidentul a avut loc pe drumul județean 106A, la ieșirea din Rășinari spre Păltiniș, fiind vorba de o coliziune frontală între un autoturism condus spre Păltiniș și un autobuz condus spre Rășinari, potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Autoritățile au intervenit cu un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari.

Sursă foto: ISU

În autobuz se aflau 5 pasageri, plus șoferul, iar în autoturism sunt patru persoane încarcerate. La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea persoanelor.

În momentul de față, traficul este complet blocat în zonă.

Politiștii rutieri desfășoară cercetări în vedera stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.