FOTO| Cine este Iulia, femeia de 32 de ani care s-a aruncat, împreună cu cei doi copii, de pe un bloc din Timișoara

FOTO| Cine este Iulia, femeia de 32 de ani care s-a aruncat, împreună cu cei doi copii, de pe un bloc din Timișoara
Sursa: Antena 3
Publicat: 03/05/2022, 14:42
Actualizat: 03/05/2022, 14:47

O femeie de 32 de ani a șocat, prin gestul ei, întreaga Românie. Ea s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, ținând în brațe cei doi copii, un băiat de 2 ani și o fetiță de 6 ani. Toți trei au murit. Oamenii legii au reușit să afle cine era și ce a făcut înainte de a se arunca în gol.

Iulia își creștea singură cei doi copii. Era divorțată de tatăl lor, dar, de curând, pe 19 aprilie, depusese actele pentru a se recăsători cu fostul său soț, informează jurnaliștii Antena 3.

Înainte de a-și lua viața, ea a împrumutat mașina iubitei fratelui ei. A parcat-o pe o trecere de pietoni, în apropiere de blocul cu 10 etaje pe care l-a ales pentru a se arunca în gol cu cei doi copilași.

Oamenii legii au descoperit în autovehicul câteva haine ale copiilor, o cutie de suc și portofelul femeii.

Sursa foto: Antena 3

Lângă băiețel, anchetatorii au găsit o jucărie

Imaginea șocantă a celor trei trupuri găsite pe asfalt a fost și mai dureroasă când lângă ele zăcea și jucăria băiatului de doar doi ani.

Inițial, a fost constatat decesul femeii și al fiului ei, iar mai apoi, în ciuda eforturilor medicilor, și sufletul fetei de 6 ani s-a urcat la cer.

Oamenii care locuiesc în zonă sunt șocați de cele întâmplate, însă nu o cunosc pe femeia de 32 de ani. Cel mai probabil ea nu locuia acolo. Administratorul clădirii afirmă că ușa care permite accesul pe bloc era încuiată și că nu își dă seama cum a putut urca pe imobil.

Autoritățile au fost alertate marți, în jurul orei 9:45

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical.”, au anunțat inițial reprezentanții ISU Timiș.

Femeia își ducea copiii la grădiniță și nu se cunoaște exact cum a ajuns pe acoperișul blocului de 10 etaje din zona Dâmbovița, de unde s-a aruncat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor efectua cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii tragediei.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult