FOTO – VIDEO – Incendiu la ultimul etaj al unui bloc din Capitală / 25 de persoane au fost evacuate / 3 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Publicat: 09/08/2022, 08:56
Actualizat: 09/08/2022, 09:02

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineața, la ultimul etaj al unui bloc din Capitală. În total, 25 de persoane au fost evacuate din clădire, iar trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a avut loc în strada Poliției, din Sectorul 5 al Capitalei.

„În aceasta dimineața (marți dimineața – n.red.), ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unui imobil P+3+P. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat ca incendiul se manifesta, cu flacără violentă și degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 300-400 mp”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF).

25 de persoane au fost evacuate

Concomitent cu acțiunile de intervenție pentru stingerea incendiului, la fața locului au fost mobilizate echipe de căutare-salvare.

„Au evacuat 25 de persoane din imobilul afectat de incendiu. În urma evenimentului trei persoane au necesitat îngrijiri medicale (două atacuri de panică si o persoană expusă la fum), care însă au refuzat transportul la spital”, conform sursei citate.

Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Special de Salvatori, doua echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult