FOTO-VIDEO. O mașină a luat foc în timp ce stătea la semafor, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din București. „Adu o GĂLEATĂ de apă”

Publicat: 05/02/2023, 13:36
Actualizat: 05/02/2023, 13:39

Ghinion pentru șoferul unui Opel. Mașina i-a luat foc în timp ce stătea la un semafor din București, în una dintre cele mai circulate zone. Salvarea și pompierii au fost trimiși la fața locului de urgență.

Incendiul a avut loc duminică, în jurul prânzului, la un semafor din zona Budapesta, din București, pe una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală.

Din bordul mașinii a început să iasă fum, iar șoferul a coborât repede din autoturism. S-a dus la portbagaj și a început să descarce lucrurile pe care le avea acolo.

Între timp, alți participanți la trafic au încercat să îi dea o mână de ajutor și s-au dus foarte aproape de mașină, încercând să stingă focul cu ajutorul unor stingătoare de mici dimensiuni.

„Adu o găleată de apă”

La un moment dat, un șofer care voia să ajute cumva la salvarea mașinii și la evitarea unei tragedii a strigat: „Adu o găleată de apă”.

Conform imaginilor obținute GÂNDUL, la fața locului a venit și o patrulă a Poliției locale Sector 4, dar niciun agent nu s-a apropiat de autoturismul din care ieșea fum și nici nu le-a cerut celorlalți oameni să se îndepărteze.

La locul incendiului urmează să ajungă un echipaj de pompieri și o salvare.

Vă recomandăm să citiți și:

FOTO- VIDEO | Mașină cuprinsă de flăcări, în miez de noapte. Incendiul a afectat și alte autoturisme, dar și un imobil din apropie

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase