FOTO&VIDEO| Plăcile de piatră de pe pereții Pasajului Unirii s-au desprins și au căzut pe carosabil. Traficul rutier a fost restricționat

Publicat: 25/11/2021, 12:53
Actualizat: 25/11/2021, 16:50

Plăci de piatră de pe peretele lateral al Pasajului Unirii s-au desprins joi, ajungând pe carosabil, informează Brigada Rutieră. Administrația Străzilor intervine pentru îndepărtarea panourilor care prezintă risc de desprindere, iar traficul este restricționat pe sensul dinspre Bulevardul Cantemir către Strada Colțea, pe banda doi.

UPDATE: Lucrătorii de la Administrația Străzilor au intervenit pentru a ridica bucățile de plăci de piatră căzute, joi dimineață, de pe peretele lateral al Psajului Unirii. Totodată, aceștia au dat jos de pe perete alte plăci care erau în pericol să se prăbușească.

Reprezentanții Administrației Străzilor București au precizat pentru Gândul că vor aloca fonduri pentru reabilitarea pasajului.

Având în vedere incidentul petrecut astăzi în pasajul Unirii, vă informăm că muncitorii din cadrul Administrației Străzilor București, Secția Poduri și Pasaje Rutiere, au intervenit pentru a înlătura plăcile de granit dezlipite, care puneau în pericol circulația rutieră din pasaj, urmând ca, în perioada următoare, să realizeze lucrări de reparații. Ultimele lucrări de reabilitare a pasajului au fost efectuate în anul 2010, iar de atunci și până în prezent, ASB a efectuat doar reparații minore în regie proprie”, au declarat reprezentanții Administrației Străzilor București.

—————–

Având în vedere că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administrația Străzilor intervine în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bulevardul Cantemir către strada Colțea, a anunțat Brigada Rurieră a Capitalei.

Intervenția se face prin restricționarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere.

Brigada Rutieră le solicită șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri aflați în zonă, pentru asigurarea măsurilor de protecție și îndrumare corespunzătoare a conducătorilor auto.

Tags:
Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult
Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
Conversațiile intime dintre Irina şi amant! Dar stai să vezi ce poze îi dădea: 'Te-am...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
Cum este, de fapt, viața de soție lângă milionarul Cristi Borcea! Acum, Valentina Pelinel a...
Olaf Scholz este noul cancelar al Germaniei. Era Merkel a luat sfârşit
Cei care dau traseul pentru PERMIS trebuie să se ferească de această mașină
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
Conversațiile intime dintre Irina şi amant! Dar stai să vezi ce poze îi dădea: 'Te-am...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
ACUM, INTERVIU LIVE cu prof. univ.dr., fostul șef al Spitalului de Boli Infecțioase, Sorin RUGINĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Liviu Dragnea e distrus! Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-a înșelat
Astrele au avut dreptate. Despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase a fost prezisă încă...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...