UPDATE | Fratele mai mic al lui Emi Pian, arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost acuzat că și-a abuzat sexual băiețelul. Liderul interlop a fost denunțat chiar de soția lui

Publicat: 05/12/2022, 21:55
Actualizat: 05/12/2022, 21:57

Laurențiu Duduianu, fratele mai mic al lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascații de acasă, luni dimineață, după ce și-ar fi agresat sexual propriul copil în vârstă de 3 ani. Acesta ar fi filmat agresiunea cu telefonul mobil, iar soția lui a anunțat Poliția.

UPDATE – Laurențiu Duduianu, arestat preventiv 

Laurențiu Duduianu, fratele mai mic al lui Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, luni, fiind acuzat că și-a abuzat sexual băiețelul.

Știrea inițială:

Polițiștii bucureșteni ai Serviciului Grupuri Infracționale Violente și procurorii DIICOT – Structura Centrală au descins, luni dimineață, la adresa lui Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, într-un dosar care privește infracțiuni de pornografie infantilă, agresiune sexuală și corupere sexuală a minorului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul și-ar fi agresat sexual propriul băiețel, după care l-ar fi pus să mimeze un act sexual, în timp ce-l filma cu telefonul mobil.

Judecat pentru tentativă de omor

Liderul interlop ar fi fost denunțat chiar de către soția lui, după ce în familie ar fi izbucnit unele certuri. Dosarul a fost preluat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, iar acesta a fost încătușat.

Laurențiu Duduianu și fratele său mai mare, Vasile, zis Grațian Pian, sunt judecați în libertate, pentru tentativă de omor, fiind acuzați  că, în dimineața zilei de 4 august 2020, au încercat să-l ucidă, cu toporul, pe Richard Emanuel Gheorghe, după ce acesta l-a înjunghiat mortal pe fratele lor mai mare, în timpul unui conflict izbucnit la o partidă de barbut, organizată într-un cazinou clandestin din cartierul Giulești.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase