Gina Bradea, operată de urgență. Celebra bucătăreasă le cere fanilor să se roage pentru ea

Gina Bradea, operată de urgență. Celebra bucătăreasă le cere fanilor să se roage pentru ea
Sursa FOTO: Captură Youtube
Publicat: 30/09/2022, 21:12
Actualizat: 30/09/2022, 21:18

Celebra bucătăreasă Gina Bradea a ajuns la spital pentru o operație și își roagă fanii să se roage pentru ea. a anunțat în mediul online că se află la Institutul Oncologic din Cluj, după ce a descoperit, în urma unor analize că are câteva probleme de sănătate.

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine (n.r. – vineri) mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine. Sunt pe mâini foarte foarte bune”, a scris Gina într-o filmare postată pe pagina sa de Instagram.

Gina Bradea are probleme cu hipertensiunea arterială, dar și cu ficatul. Bradea a ajuns să-și facă analize după ce, de la o vreme, a început să se simtă rău și nu își putea da seama, cu exactitate, din ce cauză i se întâmplă asta. Bucătăreasa a mai spus că a avut COVID-19.

„O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID. Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc”, este rugămintea bucătăresei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase