VIDEO | Horoscop carieră, luna februarie 2023. Zodiile care vor beneficia de prezența lui Venus în tranzit prin Berbec

Publicat: 31/01/2023, 12:00

Horoscop carieră, luna februarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Testarea unor proiecte!

Poți interacționa cu o persoană cu o anumită autoritate sau influență pe parte profesională, între 8 – 11 februarie, care vizează fie o ofertă financiară, fie regândirea unei anumite strategii sau metode de lucru. În jurul datei de 14 februarie, ai șansa să testezi durabilitatea unor proiecte de natură profesională în care ai investit până acum, iar în funcție de rezultat, te vei decide dacă continui să investești sau nu în ele, începând cu data de 20 februarie.

Taur – Amplificarea rolului profesional!

Amplificarea rolului, a autorității și a imaginii tale pe plan profesional va fi în vizorul tău în această lună. Însă, Luna Plină din Leu din 5 februarie te îndeamnă să fii flexibil și deschis la schimbare, mai ales dacă nu există un echilibru între timpul alocat carierei și cel pentru familie. În acea perioadă, interacțiunea cu persoanele cu autoritate sau cu un șef pot fi mai tensionate. Vizibilitatea ta este crescută, pot exista scurte călătorii din rațiuni profesionale, poți urma un curs de training sau o nouă specializare.

Gemeni – Amplificarea vizibilității și a talentului!

Cu Venus care îți tranzitează sectorul carierei, până pe 20 februarie, nevoia ta de a-ți pune talentul sau aptitudinile în valoare va fi amplificată. Orice proiect de natură artistică, culturală, estetică este favorizat. Pe 20 februarie, Luna Nouă din Pești îți activează sectorul carierei și al vocației, fapt care te pregătește pentru noi începuturi în ceea ce privește unele ambiții profesionale, însă nu înainte de a analiza cu atenție cât de potrivite sau profitabile sunt pentru tine.

Rac – Mai asertiv și mai vizibil!

Din primele zile ale lunii, modul în care decurg unele proiecte profesionale te încântă, dându-ți mai multă încredere în tine. Din 20 februarie, ai șansa să te bucuri de prezența lui Venus în tranzit prin Berbec în sectorul profesiei și al imaginii tale, fapt care îți va amplifica vizibilitatea, dar și abilitatea de a-ți exprima abilitățile într-un mod mai asertiv și chiar direct. Ultimele 2 zile ale lunii se pot dovedi cu adevărat norocoase, conexiunea cu o anumită persoană poate fi avantajoasă.

Leu – Clarificarea unei situații profesionale!

Dacă locul de muncă actual nu-ți oferă satisfacția financiară pe care ți-o dorești sau șansele de avansare sunt limitate, Luna Plină din propriul tău semn din 5 februarie va scoate la suprafață această realitate, forțându-te să iei o decizie. Poți primi și analiza diverse oferte de colaborare pe parcursul lunii, însă va conta mult calitatea interacțiunii dintre tine și celălalt. Din 20 februarie, te poți decide să urmezi un nou curs sau o nouă specializare.

Fecioară – Mai eficient și mai productiv!

Începi luna în forță, determinat să acționezi în privința concretizării unor interese profesionale. Conversațiile purtate în jurul datei de 10 februarie au ca scop să traseze o strategie mai clară de evidențiere a propriului talent. Din 11 februarie, Mercur, propriul tău guvernator, intră în Vărsător… activând sectorul muncii și al datoriei, fapt care te va ajuta să devii mai eficient și mai productiv în munca ta, amplificând în același timp și comunicarea cu colegii sau angajații. Spiritul critic trebuie gestionat cu atenție.

Balanța – Menține echilibrul între muncă și sănătate!

Unele proiecte de natură socio-profesională în care ești implicat pot să devină mai solicitante, cerând de la tine mai mult timp sau resurse, însă dacă nu vei reuși să ajungi la o soluție de compromis satisfăcătoare, poți fi tentat să renunți la o parte din ele, mai ales în prima parte a lunii. Din 20 februarie, Luna Nouă din Pești din sectorul muncii și al datoriei te îndeamnă să devii mai eficient în modul în care te organizezi cu munca și sarcinile zilnice pentru a te asigura că ai un stil de viață echilibrat și sănătos.

Scorpion – Mai ferm în privința unor obiective!

Luna Plină din Leu din 5 februarie activează sectorul profesiei, al imaginii și rolului social, dar și al modului în care îți exprimi autoritatea, îndemnându-te să devii mai ferm cu unele cerințe sau așteptări profesionale, dar și dispus să-ți aperi propriile interese, în cazul în care acestea nu sunt luate în considerare. Dacă există un parteneriat în care nu te simți apreciat suficient, vei vrea să schimbi lucrurile. Din 20 februarie, Venus intră în Berbec, dinamizând într-un mod plăcut interacțiunea cu colegii de muncă, antrenând unele avantaje în mediul în care lucrezi.

Săgetător – Mai dinamic și mai informat!

În prima parte a lunii, analizezi cu atenție gradul de eficiență sau de productivitate al unor proiecte profesionale în care ai investit până acum pentru a vedea cât de satisfăcut ești de modul în care se desfășoară. În urma acestei analize care se desfășoară în prezența sau cu acordul unei persoane cu o anumită putere sau influență, te decizi să faci unele schimbări, după data de 11 februarie. Acestea vizează o comunicare mai bună, amplificarea gradului de informare, o publicitate mai vizibilă și posibil mai multe drumuri în interes de serviciu.

Capricorn – Pe ce sau pe cine poți miza?

Strategia pe care o folosești în mediul în care lucrezi, ideile sau stilul de muncă pot să nu coincidă cu cele ale unui șef sau ale unei persoane cu autoritate, poate stilul în care negociezi este motivul dezbaterii, mai ales în prima parte a lunii. Ce vă ajută la remedierea problemei va fi abilitatea de a fi flexibil și de a găsi soluții inspirate care să te pună în valoare. Din 20 februarie devii un pic mai protector în a-ți asigura o anumită stabilitate și în același timp vei fi și mai atent la oamenii din jurul tău pentru a vedea pe cine poți miza cu adevărat.

Vărsător – Cum să te pui mai bine în valoare!

Dacă unele sarcini sau responsabilități nu sunt împărțite într-un mod echilibrat între tine și un coleg sau o persoană cu care colaborezi, această situație poate crea unele tensiuni vizibile odată cu momentul de Lună Plină din Leu din 5 februarie care va necesita să faci unele schimbări. În jurul datei de 10 februarie te poți sfătui într-un mod confidențial cu o persoană cu o anumită cunoaștere sau influență în privința unor investiții financiare de natură speculativă sau în cryptomonede. Din 20 februarie, realizezi ca un talent nativ poate fi de-a dreptul profitabil.

Pești – Tensiuni în mediul în care lucrezi!

Unele tensiuni sau neînțelegeri care vizează mediul în care lucrezi devin evidente cu ocazia Lunii Pline din Leu, din 5 februarie, din sectorul muncii și al datoriei care te confruntă cu unele probleme la care nu te aștepți. Relația cu unele persoane pe plan profesional îți oferă șansa să descoperi adevăratele lor intenții, care pot să nu fie cele mai sincere. Pe parcursul lunii devii mai sceptic în modul în care cooperezi. Însă, o discuție cu cineva în ultimele zile ale lunii se poate dovedi cu adevărat promițătoare pentru obiectivele tale profesionale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase