VIDEO | Horoscop carieră, 12 – 18 decembrie 2022. Săptămâna debutează ușor tensionat pentru unii nativi

Publicat: 10/12/2022, 10:30

Berbec – Gândire strategică!

Abilitatea de a gândi într-un mod strategic, dar în același timp inovativ, îți oferă șanse mari de reușită. Dacă ai de susținut o prezentare, un workshop sau pur și simplu interacționezi cu diverse persoane pe plan financiar, reușești cu ușurință să te faci remarcat prin abordarea diferită, dar și îndrăzneață. În același timp, nu te dai în lături nici când ești nevoit să te ocupi de chestiuni sau sarcini de rutină cu care jonglezi de minune.

Taur – Perseverență!

În prima parte a săptămânii, te poți simți constrâns sau limitat în unele acțiuni sau demersuri profesionale de atitudinea mai conservatoare și strictă a unui șef sau persoane cu autoritate. Acest lucru te face să reacționezi pe loc și să-ți exprimi nemulțumirea. Totuși, nu ești dispus să renunți ușor, căutând alte variante prin care să-ți demonstrezi abilitățile. Dacă participi la un curs de specializare, ești conștiincios și dornic de a absorbi cât mai multe.

Gemeni – Verifică și analizează cu atenție!

Interacțiunea cu un șef sau o persoană cu autoritate este favorizată, doar dacă ești foarte sigur pe obiectivele tale sau pe direcția în care vrei să mergi. Pe de altă parte, dacă cineva îți face o ofertă de colaborare mai mult decât tentantă la prima vedere, caută să vezi dacă termenii și condițiile sunt potrivite pentru tine, întrucât lucrurile pot să nu fie cele mai clare. Mizează doar pe lucrurile verificate și analizate cu atenție!

Rac – Cooperare și colaborare!

Abilitatea de a coopera și colabora sunt esențiale, dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Ești foarte organizat și atent la chestiuni de detaliu cu proiectele în care ești implicat, simțul datoriei este important pentru tine și dai dovadă de profesionalism. Interacțiunea cu persoane din străinătate poate să fie ușor neclară, pot exista diverse proceduri care trebuie verificate pentru a te asigura că totul decurge în regulă.

Leu – Acționează înțelept!

Săptămâna debutează ușor tensionat, întrucât abordarea ta nu coincide cu cea a unui șef sau colaborator, iar tu nu ești dispus să faci prea multe compromisuri. Dacă nu te simți recunoscut sau recompensat corespunzător pentru munca sau efortul depus, te poți decide să faci ceva pentru a schimba situația. Totuși, orice efort de cooperare din partea ta va fi de bun augur săptămâna aceasta, deci acționează înțelept.

Fecioară – Înțelegere și toleranță!

În primele 2 zile ale săptămânii, în ciuda unei nevoi de liniște și de a lucra în tihnă, anumite chestiuni imprevizibile vor necesita o rezolvare urgentă. Faptul că nu toată lumea se mobilizează ca tine, având același ritm sau randament, nu te încântă neapărat, însă dacă totuși reușești să fii un pic mai îngăduitor și mai înțelegător față de ceilalți, s-ar putea să ai mai mult de câștigat.

Balanță – Regândește strategia de lucru!

Realizezi că oricât de mult ți-ai dori să investești într-un proiect important pentru tine și pentru imaginea ta profesională, dacă acesta îți consumă efectiv toate resursele avute la dispoziție, vei încerca să regândești strategia de lucru. Pe de altă parte, încearcă să nu mizezi pe calitatea unor informații, știri sau zvonuri din mediul înconjurător, unele pot crea mai multă confuzie decât claritate. Ferește-te de tot felul de bârfe!

Scorpion – Respectarea principiilor principii!

Unele solicitări sau cerințe socio-profesionale apărute pe neașteptate în prima parte a săptămânii te pot determina să reacționezi tranșant și într-un mod care nu lasă prea mult loc de negociere. Pe măsură ce săptămâna înaintează îți mai schimbi perspectivă și, deși ești hotărât să nu faci rabat de la unele principii personale, vei tinde să mai lași de la tine atunci când observi că ceilalți se descurcă cu greu în lipsa ta.

Săgetător – Folosirea resurselor cu ingeniozitate!

Îți propui să negociezi lucrurile sau situațiile într-un mod profesionist care să te pună mai bine în valoare. Chiar și așa pot exista momente în care anumite responsabilități sau angajamente pot părea prea solicitante sau poate strategia ta de rezolvare a unor situații nu se potrivește cu stilul convențional al instituției unde lucrezi. Indiferent de situație, ești determinat să folosești cu multă ingeniozitate toate resursele pe care le ai.

Capricorn – Păstrează o comunicare clară și transparentă!

Perspectiva unei persoane cu care colaborezi este destul de critică la adresa ta, iar interacțiunea cu aceasta poate să atingă un punct sensibil pentru tine. Rămâi cât mai realist în abordare fără tendința de a exagera anumite lucruri și încearcă să păstrezi o comunicare cât mai transparentă și mai clară. În weekend, dacă participi la un eveniment social care are treabă cu munca ta, nu vei fi dispus să renunți la principiile tale pentru a părea altfel decât ești.

Vărsător – Abilitatea de a gestiona situațiile tensionate!

Interacțiunea cu un coleg sau colaborator este mai tensionată, la începutul săptămânii, mai ales atunci când unul dintre voi încearcă să-și impună punctul de vedere asupra celuilalt. Totuși, abilitatea ta de a gestiona orice situație de criză este amplificată săptămâna aceasta, datorită faptului că te concentrezi pe ce merge și nu pe ce nu merge într-o situație. Vei rămâne întotdeauna un strateg și un vizionar înnăscut!

Pești – Ce este benefic pentru tine!

Unele responsabilități sau cerințe profesionale par să te solicite mai mult decât ai fi crezut inițial fapt, care poate genera o anumită tensiune asupra ta. Poți apela cu încredere la susținerea unor persoane mai influente sau îți mobilizezi toate resursele dobândite până acum, însă asta nu te oprește să reflectezi adânc asupra lucrurilor. Rămâne de văzut dacă ești dispus să accepți această situație ca fiind ceva potrivit ție!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase