VIDEO | Horoscop carieră, săptămâna 6 – 12 februarie 2023. Ecoul Lunii Pline de la sfârșitul săptămânii trecute se va face încă resimțit

Publicat: 04/02/2023, 10:30
Actualizat: 04/02/2023, 10:40

Horoscop carieră, săptămâna 6 – 12 februarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Discutarea unor oferte de business!

Poți fi angrenat în discutarea unei propuneri financiare sau oferte de business cu impact pentru situația ta profesională. Te poți decide să te alături unei anumite comunități, firme sau instituții – prin prestarea unor servicii – sau te poți asocia cu cineva pentru a concretiza o afacere. Indiferent de situație.. este cert că ți se oferă șansa să-ți amplifici influența și imaginea pe plan profesional.

Taur – Noi interese profesionale!

Ecoul Lunii Pline de la sfârșitul săptămânii trecute se face resimțit și în primele zile ale acestei săptămâni, deci ești în continuare într-un proces de readaptare la unele cerințe sau solicitări profesionale. Elementul de noutate al săptămânii este faptul că Mercur intră – sâmbătă – în Vărsător, activând sectorul profesiei și al vocației tale. Deci, în următoarea perioadă, interacțiunea cu superiorii sau autoritatea se poate intensifica, se pot ivi mai multe drumuri în interes profesional sau poți adăuga o specializare suplimentară. Poți manifesta interes în a face parte dintr-o organizație politică.

Gemeni – Nu rata oportunitățile!

Talentul, aptitudinile sau creativitatea ta au șansa să fie puse în valoare într-un mod care poate atrage atenția și chiar interesul unor persoane importante pentru obiectivele tale profesionale. Dacă imaginea este importantă pentru tine și vrei să încerci demult un alt stil de prezentare a ta personală sau a unor servicii sau poate o nouă strategie, nu rata șansă pentru a pune în practică această idee. În același timp fii pe fază și nu rată oportunitățile care se pot ivi.

Rac – Discutarea termenilor într-o colaborare!

Poți avea unele discuții serioase în ceea ce privește termenii unei colaborări sau ai unui parteneriat în urma cărora ești hotărât să iei unele decizii. Pe de altă parte poate ai unele idei care vizează schimbarea strategiei de marketing sau de promovare a unor produse sau servicii în firma unde lucrezi, deoarece cea existentă poate să nu fie cea mai eficientă. Indiferent de caz, ești dispus să riști pentru lucrurile sau ideile în care crezi cu adevărat.

Leu – Inspirat și creativ!

Unele discuții purtate săptămână aceasta pot fi foarte importante pentru obiectivele tale profesionale. Poți descoperi dintr-o dată că relația cu o anumită persoană poate să te favorizeze într-un mod special sau că o ai o idee de business care poate genera o reală îmbunătățire a veniturilor tale, dar și a influenței sau imaginii tale pe plan profesional. Indiferent de situație, inspirația și creativitatea de care dai dovadă îți vor atrage multe avantaje.

Fecioară – Unele interacțiuni decurg într-un mod armonios!

Din cauza Lunii Pline de la sfârșitul săptămânii trecute poți fi ușor îngrijorat sau nesigur de unele chestiuni care vizează interacțiunea cu unii colegi de muncă sau vis-a-vis de desfășurarea unui anumit proiect. Spre surprinderea ta s-ar putea ca unele interacțiuni să meargă mai bine decât crezi, ameliorând situația. Mercur intră sâmbătă în Vărsător, activând sectorul muncii și al datoriei, deci în următoarea perioadă ai șansa să dovedești din nou cât de organizat, eficient și perfect ești în munca pe care o realizezi.

Balanță – Oferte noi de colaborare!

Unele proiecte sau obiective profesionale continuă să fie în vizorul tău, pe măsură ce-ți propui să analizezi cu atenție dacă sau în ce măsură vrei să continui să investești timp sau resurse în unele dintre ele. Însă, ce te poate surprinde plăcut va fi oferta pe care o poți primi prin intermediul sau cu ajutorul unui coleg cu care lucrezi sau propunerea de a lucra cu un alt gen de colaborare decât cel de până acum.

Scorpion – Soluții și metode noi!

Relația cu un șef poate să fie în continuare tensionată sau nemulțumirea ta cu privire la modul de desfășurare al unei colaborări anume este în continuare prezentă mai ales în prima parte a săptămânii. Însă, spre surprinderea ta, cineva poate veni cu o nouă soluție sau cu o metodă ingenioasă de a face lucrurile să meargă într-un mod diferit de până acum, dar totuși posibil. Deci lucrurile evoluează pozitiv!

Săgetător – Informația înseamnă putere!

O discuție mai mult decât interesantă cu cineva anume poate veni cu idei avantajoase, din punct de vedere profesional. Odată cu intrarea lui Mercur în Vărsător de sâmbătă, te vei decide să te concentrezi mai mult pe a-ți utiliza abilitățile de comunicare, de inter relaționare cât și cunoașterea ta vastă într-un mod care să te avantajeze pe plan profesional. Informația înseamnă putere și ești decis să folosești acest lucru în beneficiul tău și chiar să te extinzi către domenii progresiste de dezvoltare.

Capricorn – Idei și soluții ingenioase!

Ești foarte inspirat și imaginativ în ideile sau strategiile pe care le folosești în muncă depusă. Indiferent dacă lucrezi sau nu într-un domeniu creativ sau artistic, ai șansa să-i impresionezi pe ceilalți cu ingeniozitatea unor perspective sau idei care pentru unii pot părea de-a dreptul inovatoare. Legătura cu orice formă de mass-media este favorizată, săptămâna aceasta, și dacă simți că vrei să promovezi o idee sau un mesaj în care crezi, poți rămâne surprins de impactul pe care îl va avea.

Vărsător – Discutarea unor lucruri importante!

Nu ești cel mai încântat de pretențiile cuiva asupra ta, mai ales dacă nu le consideri îndreptățite, însă lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată. Poți beneficia de susținerea unui șef sau a unei persoane cu o anumită autoritate în vederea discutării unor lucruri foarte importante pentru tine care pot viza fie o chestiune financiară fie o variantă mai potrivită de a-ți folosi un talent sau o aptitudine într-un fel care să te avantajeze.

Pești – Rezolvarea unor tensiuni!

Începi săptămâna sub influența unor tensiuni care ți-au dat unele bătăi de cap în weekend și pe care îți propui să le rezolvi într-un mod cât mai ingenios datorită modului inspirat de a negocia unele lucruri. Poți avea surpriza să descoperi că oricât de mult timp ai petrece în compania unor persoane, nu ajungi niciodată să-i cunoști cu adevărat, fapt care te va determina să devii mai sceptic cu unele interacțiuni. Însă, per ansamblu, este o săptămână bună în care unele discuții reușesc să-ți deschidă noi perspective.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase