VIDEO | Horoscop joi, 24 noiembrie 2022. Care sunt nativii avantajați de Luna Nouă din Săgetător

Publicat: 24/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 24 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi perfectă pentru mai multă libertate, spontaneitate și aventură. Luna Nouă din Săgetător îți deschide noi orizonturi atât fizice cât și intelectuale. O nouă filosofie de viață, o nouă călătorie, un nou adevăr, care să rezoneze mai mult cu cine ești în acest moment. Toate sunt posibile atâta timp cât vei știi să selectezi acei oameni, medii sau energii benefice ție.

Taur

Un plan investițional, o afacere proprie, acordarea unui credit sau chiar intensificarea planului relațional, intim sunt în vizorul Lunii Noi din Săgetător care pentru tine vine cu noi șanse și oportunități financiare sau romantice. Asta nu înseamnă că poți renunța la abordarea ta realistă și pragmatică, ci dimpotrivă testează cu atenție cât de concrete și realizabile sunt aceste oportunități.

Gemeni

Perspectivele tale parteneriate sunt în creștere, indiferent de natura lor. Luna Nouă din Săgetător te va ajuta să te pui în valoare prin intermediul colaborărilor sau alianțelor tale și te va învăța să comunici echilibrat, atingând un grad mai înalt de înțelegere a legăturilor umane. Important este să te asiguri că știi exact direcția către care țintești.

Rac

Tot ce nu ai finalizat sau rezolvat în materie de sănătate sau în relațiile cu cei cu care ai întâmpinat probleme are șansa acum să fie din nou în vizorul tău prin prisma Lunii Noi din Săgetător, care te ajută să te responsabilizezi și să faci curățenie interioară și exterioară. Caută să-ți fortifici sănătatea, să-ți schimbi dieta, stilul de viață, dar și modul de lucru. Ascultă-ți corpul și lasă-te ghidată de intuiție!

Leu

Cu Luna Nouă în Săgetător, în sectorul bucuriei, creativității și iubirii, ești practic la tine acasă. Dacă ai fost singur până acum, cu siguranță acest lucru se va schimba în următoarea perioadă, întrucât carisma, afectivitatea și umorul tău tău vor fi greu de combătut. Urmează o perioadă care favorizează socializarea dar și orice demers creativ, artistic în care îți poți pune în valoare acele abilități care te singularizează!

Fecioara

Legătura cu familia, casa, rădăcinile tale, dar și viața emoțională… vor fi în vizorul tău în următoarea perioadă grație Lunii Noi din Săgetător, care te ajută să te conectezi mai profund cu propriul suflet. Poate apărea o schimbare în propriul cămin sau te poți împăca cu cineva apropiat din familie. Deși poți fi mai sensibil, caută să păstrezi interacțiunea cu ceilalți cât mai clară și mai transparentă.

Balanța

Devii mult mai activ, atât fizic cât și intelectual, odată cu Luna Nouă din Săgetător care te susține în a transforma actul comunicării într-o operă de artă. Dacă ai un mesaj de transmis… acum este momentul perfect. întrucât o poți face într-un mod inspirat și de-a dreptul magic. Dacă vrei să studiezi ceva… nu ezita. întrucât ai o mai bună capacitate de memorare și concentrare. Însă, în tot ce faci, caută să fii cât mai autentic!

Scorpion

Înbunătățirea planului financiar va reprezenta principalul tău obiectiv, în următoarea perioadă, întrucât Luna Nouă din Săgetător vine cu noi oportunități. Poți fi recompensat pentru eforturile tale, te poți bucura de rezultatul unui proiect sau realizezi că deții un talent pe care-l poți transforma într-o sursă de venit. Indiferent de caz, rămâi obiectiv și precaut cu cheltuielile efectuate!

Săgetător

Este momentul tău, așa că profită de el la maximum! Cu Luna Nouă în propriul tău semn ai șansa să te reinventezi, să ai mai multă încredere în tine și să demarezi acele proiecte sau activități importante pentru evoluția ta, indiferent de planul ales. Însă, orice vrei să începi să fie racordat la un scop mai înalt, să aibă o semnificație puternică care să te motiveze!

Capricorn

Urmează o perioadă de analize, introspecții și conștientizări puternice care te vor ajuta să te cunoști mai profund. Luna Nouă din Săgetător te ajută să scoți din subconștient tot ce are nevoie să fie integrat și vindecat. Profită de acest proces interior pentru a deveni mai blând, mai compasiv și mai înțelegător, atât cu tine cât și cu ceilalți. Contactul cu divinitatea este amplificat, reamintindu-ți că întotdeauna cineva te veghează.

Vărsător

Această Lună Nouă în Săgetător te susține în a expansiona exact valorile, lucrurile și activitățile care îți sunt caracteristice. Interacțiunea cu comunitatea de care aparții, valorile umanitare, prieteniile, proiectele caritabile. Ești mai idealist și mai consacrat planurilor tale și ai șansa să întâlnești o persoană care îți poate deveni un real protector sau sfătuitor. Însă, în orice ține de planul financiar îmbină idealismul cu pragmatismul!

Pești

Cariera și ambițiile tale profesionale, modul în care exprimi autoritatea și în care ești perceput de ceilalți este amplificat și susținut de Lună nouă din Săgetător. Devii mult mai vizibil, angrenat în relații cu persoane influente care te pot ajuta să ascensionezi, dar și care pot cere de la tine o mai mare responsabilizare. Investești în succesul tău social, însă asigură-te că ești confortabil cu noile cerințe și noua vizibilitate.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (21-27 noiembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 21-27 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase