VIDEO | Horoscop miercuri, 30 noiembrie 2022. Care sunt nativii influențați de intrarea Lunii în Pești

Publicat: 30/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 30 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Astăzi ești introvertit, nostalgic și simți nevoia să stai mai mult timp retras. Agitația cotidiană pare să nu-ți priască foarte mult, iar un schimb de idei sau perspective cu cineva poate să nu fie deloc pe placul tău.Te poți odihni mai mult sau poți face o scurtă meditație sau introspecție, cu siguranță te-ar ajuta.

Taur

Poți realiza că nu rezonezi deloc cu o anumită politică de grup sau cu modul în care se abordează lucrurile într-un proiect la care participi, fapt care te determină să reevaluezi dacă mai vrei sau nu să faci parte din grup. Sau într-o relație de prietenie, descoperi că obiectivele și viziunile voastre nu mai sunt tocmai comune. Ai de făcut niște analize!

Gemeni

În ciuda dorinței tale de a interacționa cât mai armonios și mai echilibrat cu mediul exterior, interacțiunea cu cineva din mediul profesional îți crează o stare de disconfort. Deși te străduiești să păstrezi o oarecare diplomație, s-ar putea să fie destul de greu să-ți ascunzi emoțiile. Încearcă să tratezi totul cu mai multă ușurință!

Rac

Tânjești după o stare de libertate, atât fizică cât și intelectuală. Însă, pentru a-ți îndeplini această dorință, ai nevoie să găsești rețeta perfectă între timpul alocat sarcinilor sau responsabilităților profesionale și timpul pentru mai multă relaxare sau odihnă. Dacă poți, mergi la un film, vizitează un muzeu, fă o plimbare mai lungă, orice variantă este binevenită!

Leu

Ceva anume te nemulțumește într-o relație romantică. Chestiuni care vizează intimitatea sau angajamentul celuilalt nu sunt foarte clare, fapt care scoate la suprafață sentimente de gelozie, control sau posesivitate. Este important să păstrezi o perspectivă cât mai obiectivă și să lași ego-ul la o parte, un sfat valabil pentru ambele părți implicate.

Fecioară

Cu Luna în Pești în sectorul parteneriatelor tale, va trebui să găsești un echilibru între nevoile tale și nevoile celuilalt întrucât ți se poate cere să sacrifici anumite lucruri sau activități pentru a-l susține pe celălalt într-un anume fel. Încearcă să găsești o variantă care să vă satisfacă pe amândoi, pentru a evita un sentiment de frustrare!

Balanță

O zi destul de agitată și aglomerată în care este important să ai grijă de tine. Încearcă, pe cât posibil, să-ți prioritizezi activitățile și să nu te încărci cu mai mult decât poți duce, doar pentru a mulțumi pe toată lumea. Rezolvă strictul necesar și în rest profită de timp pentru a te odihni un pic, ți-ar prinde tare bine.

Scorpion

S-ar putea să simți nevoia unui mic răsfăț sau să răsfeți pe cineva cu ceva. Indiferent de caz, poți avea o atitudine mai relaxată. Unde ți se recomandă un pic de prudență este în sfera financiară, unde poți fi tentat să faci anumite cheltuieli, sub impulsul unor stări de moment. Deci caută să îmbini cumva pragmatismul cu starea mai boemă de astăzi.

Săgetător

Astăzi poți resimți un real conflict interior. La nivel conștient, îți dorești mai multă mișcare, libertate, interacțiune în timp ce la nivel subconștient nevoia ta este de mai multă liniște, retragere, confort și siguranța unui mediu protector. Încearcă să faci câte un pic din amândouă pentru a te simți împlinit.

Capricorn

Astăzi, emoțiile tale pot să fie mai puternice decât propria ta rațiune ceea ce presupune că poți analiza anumite lucruri sau situații într-un mod ușor distorsionat. Dacă simți că o anumită persoană, mediu sau informație nu sunt cele mai benefice pentru tine, indiferent de motiv, nu insista asupra lor ci caută să te protejezi mai mult. Fii selectiv cu ce sau cine se află în jurul tău.

Vărsător

Fii mai precaut în privința ofertelor care ți se fac astăzi, mai ales dacă cineva încearcă să te convingă de calitatea unor servicii. În egală măsură cineva din cercul de prieteni poate apela în vreun fel la ajutorul sau susținerea ta, însă dacă te hotărăști să ajuți, asigură-te că o faci într-un mod cu care să fii confortabil și mulțumit. Evită idealismul excesiv!

Pești

Cu Luna în propriul tău semn emoțiile și simțurile tale sunt mai amplificate decât în mod normal. Ești mai senzitiv și mai influențat de mediul înconjurător. Dacă ceea ce se solicită sau se așteaptă de la tine pe plan social sau profesional nu rezonează cu propriile tale dorințe, s-ar putea să nu fii foarte dispus să renunți la ce este important pentru tine.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (28 noiembrie – 4 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase