VIDEO | Horoscop sâmbătă, 10 decembrie 2022. Zodiile care vor beneficia de intrarea planetei Venus în Capricorn

Publicat: 10/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 10 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești entuziasmat în privința unei achiziții mai atipice pentru tine, însă ai vrea să încerci ceva nou care să te pună în valoare. De asemenea, dacă te decizi să ieși undeva în oraș poți testa un nou fel de mâncare sau o nouă băutură.Venus intră astăzi în Capricorn, activându-ți sectorul carierei, deci ești pregătit să-ți amplifici rolul și imaginea socială și profesională.

Taur

Poți fi mai mult pe drumuri, astăzi, angrenat în tot felul de discuții, întâlniri sau negocieri cu persoane din anturajul apropiat. Abordezi lucrurile mai diferit și mai nonconformist și ești deschis către soluții sau variante noi. Venus, planeta care te guvernează intră astăzi în Capricorn, activând sectorul aventurii și al expansiunii, amplificându-ți nevoia de a-ți lărgi orizonturile fizice și intelectuale.

Gemeni

Ai o revelație în privința modului în care te poți pune mai bine în valoare sau poți conștientiza ceva despre tine, care îți oferă mai multă siguranță de sine. Anumite sarcini sau responsabilități pot să-ți ocupe destul de mult din timpul liber. Venus intră astăzi în Capricorn, activând sectorul afacerilor dar și pe cel al intimității, fapt care îți va amplifica nevoia de conexiune cu celălalt.

Rac

O propunere sau o invitație neașteptată din partea unui prieten te determină să-ți refaci planurile avute pentru astăzi. Rămâne de văzut dacă această schimbare se potrivește cu obiectivele tale financiare. Venus intră astăzi în Capricorn, activând sectorul parteneriatelor tale, amplificând nevoia de a a cultiva relații armonioase și echilibrate cu cei cu care colaborezi.

Leu

Ești un pic mai sensibil astăzi decât în mod normal. Simți că celălalt nu te poate înțelege sau nu se poate conecta cu tine, simți o anumită răceală, care te face să te retragi. Sănătatea, munca și rutina zilnică vor fi dinamizate de intrarea lui Venus în Capricorn de astăzi care te va ajuta în a dezvolta relații armonioase cu cei cu care lucrezi, amplificându-ți eficiența și randamentul atât în muncă cât și față de propria sănătate.

Fecioară

Deși aspiri către mai multă libertate și spontaneitate și chiar ți-ai dori să faci ceva mai diferit astăzi decât în mod normal, va trebui să-ți gestionezi timpul cu multă ingeniozitate dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Anumite sarcini sunt în continuare acolo. Pentru tine, intrarea lui Venus în Capricorn este perfectă întrucât îți activează sectorul iubirii și al creativității, o perioadă favorabilă pentru divertisment, iubire și relaxare.

Balanță

Modul în care încerci să-ți exprimi autoritatea sau să-ți asumi gestionarea unor situații poate să fie diferit de până acum, însă poate crea o anumită tensiune între tine și ceilalți, mai ales cu propriul copil, întrucât nu este tocmai obișnuit cu această abordare. Venus, planeta care te guvernează intră astăzi în Capricorn, amplificând nevoia de a te ocupa mai mult de propriul cămin, dar și de a te conecta mai profund cu tine.

Scorpion

O conversație cu cineva sau un curs la care participi îți oferă informații prețioase despre cum să-ți înțelegi mai bine emoțiile și cum să depășești anumite piedici cu care te confrunți. Planul fizic și intelectual este dinamizat de intrarea lui Venus în Capricorn, care te ajută în a crea relații armonioase cu anturajul apropiat cât și o exprimare de sine mai bună. Gândurile tale devin mai pozitive!

Săgetător

Deși simți nevoia de a te elibera de anumite lucruri, gânduri sau mentalități care nu-ți mai sunt benefice, îți trebuie destul de mult curaj pentru a te mobiliza în această direcție, dar se poate! Intrarea lui Venus în Capricorn înbunătățește sectorul financiar, te poate surprinde cu o recompensă sau te va ajuta în a-ți utiliza mai productiv propriile talente sau abilitați.

Capricorn

Partenerul de cuplu te poate surprinde cu o propunere neașteptată, puteți încerca ceva ce nu ați mai făcut până acum. Va depinde de tine dacă o accepți sau nu, întrucât pare că nu este tocmai ce aveai în plan pentru astăzi. Venus, micul benefic intră astăzi în propriul tău semn, un motiv în plus care să-ți amplifice optimismul! Vei fi mai dornic să atragi privirile spre tine, să fii admirat și apreciat.

Vărsător

Inițiativa celui de lângă tine de a vă ocupa de rezolvarea unor chestiuni casnice sau administrative te poate surprinde într-un moment când pare că nu ești tocmai dornic de așa ceva, însă vei găsi găsi o variantă de compromis care să rezolve situația. Venus intră astăzi în Capricorn, amplificând nevoia unei introspecții sau a unei analize de sine mai profundă.

Pești

Ai vrea să surprinzi pe cineva cu un mesaj sau cu o propunere sau poate tu ești cel care primește o invitație neașteptată, însă pentru a-i da curs va trebui să-ți depășești o anumită nesiguranță. Planul social capătă amploare grație intrării lui Venus în Capricorn, care îți amplifică vizibilitatea și dorința de a interacționa mai mult cu acei oameni sau acele medii cu care împarți aceeași viziune.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (5 – 11 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 5 – 11 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase