Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2022. Capricornii se confruntă cu propriile lor temeri

Publicat: 16/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele din zodia Capricorn se întâlnește astăzi într-o conjuncție cu Pluto, aspect care poate scoate la suprafață lucruri ascunse, atât care țin de cei din jur, cât și legate de propria noastră persoană.Este de preferat să ne controlăm autoritatea și tendința de a-i manipula pe ceilalți și nici noi să nu cădem pradă acestor atitudini.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Deși este duminică, este o zi foarte bună, grație acestei conjuncții, să-ți refaci strategi de atingere a unor țeluri. Te poți reinventa din punct de vedere profesionale. Curaj ai, ambiții mari ai, pune-le în practică! S-ar putea să ai parte de unele trăiri sentimentale mai intense și chiar să descoperi niște jocuri de culise.

Horoscop zilnic Taur

Profită de acest context astrologic să faci lucrurile altfel în viața ta, să explorezi și să ieși din zona confortabilă în care stai. Nu te teme să înveți ceva nou, să te înscrii la un curs diferit. S-ar putea să treci prin situații care contribuie la remodelarea unor principii de viață și credințe personale.

Horoscop zilnic Gemeni

Conjuncția Soare-Pluto poate evidenția o serie de frici cu care te lupți, dar și traume emoționale sau dependențe, fie dependențe financiare, fie poate obiceiuri toxice. Totodată, poți vedea toate acestea în partenerul de viață, poți afla secrete și poți descoperi că duci o adevărată luptă pentru putere în cuplu. Evită să faci tranzacții financiare acre sunt riscante. Poți câștiga bani, dar în egală măsură îi poți pierde.

Horoscop zilnic Rac

Soarele și Pluto se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și pot scooate la suprafață situații ascunse, mai puțin plăcute ce țin de viața în doi. S-ar putea să vezi și o altă față a partenerului de viață și să vă reinventați relația.Pe de altă parte, o relație mai veche poate lua o întorsătură neașteptată. Chiar și în căsnicii apar situații transformatoare.

Horoscop zilnic Leu

Profită de această zi pentru a te odihni. Soarele poate lumina o serie de probleme de sănătate mai vechi sau poate readuce în prezent niște simptome pe care le-ai ignorat. Este un moment un să iei decizia de a-ți schimba stilul de viață radical. Unii nativi pot dori să schimbe ceva ce ține de zona profesională sau de modul în care-i îndeplinesc sarcinile cotidiene.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să ai parte de trăiri intense în plan afectiv. Nu este deloc exclus ca o persoană din trecutul tău amoros să revină în viața ta. Dacă ai copii, fii mai atent la dorințele acestora. Pe ed altă parte, poți da viață unui proiect creativ sau poți reactiva un hobby abandonat.

Horoscop zilnic Balanță

Poți avea parte de tensiuni în familie, însă poți profita de contextul astrologic pentru a te elibera de tot ceea ce te apasă sufletește. În familie pot ieși la suprafață secrete și se pot reactiva traume mai vechi. În unele cazuri, nativii se confruntă cu autoritatea exagerată și impunerile părinților sau cu probleme ce țin de casă și care se cer rezolvate.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi s-ar putea să ai tendința de a-i controla și domina pe cei din jur, dat fiind că Pluto te guvernează. Partea cu plus este că ai o mare putere de convingere asupra tuturor și poți obține ceea ce-ți dorești. Profită și renegociază, luptă să obții ceva ce știi că-ți aparține. Totuși, ai grijă la încăpățânare și la tendința de a-ți impune punctul de vedere.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția oare-Pluto luminează sectorul tău fnanciar. Pe de o parte îți cresc ambițiile și vrei să obții venituri mai mari, iar pe de altă parte ai curaj să scoți bani din talentele tale. Tot conjuncția de astăzi îi poate ajuta să-și redefinească sistemul de valori și să vadă ce este cu adevărat important în viața lor.Nu exagera cu cheltuielile!

Horoscop zilnic Capricorn

Ssoarele și Pluto își dau întâlnire în zodia ta și te ajută să vezi o latură mai puțin cunoscută a ta. Sunt frici ascunse care acum ies la iveală, dar și dependențe și obsesii care se manifestă. Partea cu plus este că ai o mare putere interioară să le faci față.Este un moment bun pentru a te elibera de ceea ce este toxic în viața ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Este foarte probabil să te lași coplești de frici, de stări depresive și amintiri dureroase. Unii nativi se refugiază în trecut, iar alții aleg izolarea sau se lasă pradă unor vicii. Alți nativi au șansa să descopere niște dușmani ascunși și să-i elimine din viața lor. În cuplu pot ieși la lumină unele secrete.

Horoscop zilnic Pești

Confgurația zilei poate să-ți aducă mai aproape niște prieteni și te poți bucura de ajutorul lor, însă la fel de bine poate să-ți arate adevărata față a unor persoane din anturaj.Pe de altă parte, unii nativi pot primi oferte de asociere și se bucură de susținere din partea unor persoane cu autoritate.