Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 decembrie 2021. Taurii pot fi surprinși de situații și evenimente neașteptate

Publicat: 24/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 24 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, chiar în Ajunul Crăciunului, se formează cel de-al treilea careu între Saturn din zodia Vărsător și Uranus din Taur, de această dată cu Uranus în mers retrograd. Este o zi tensionată și se pot relua situații care s-au petrecut în februarie și iunie, atunci când au avut loc celelalte două careuri. Suntem forțați să ieșim din zona de confort și să ne adaptăm unor noi schimbări, unele chiar impuse. Este o luptă între vechi și nou și devine important să ne raportăm diferit la noțiuni precum autoritate, libertate, independență și colectivitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Acest careu te stimulează să vii cu schimbări legate de modul în care-ți câștigi și administrezi veniturile. Poate ar trebui să te folosești mai mult de talentele tale și să te responsabilizezi mai mult față de resursele de care dispui. Limitări și frustrări pot veni din zona anturajului, a prietenilor, sau a unui proiect online.

Horoscop zilnic Taur

Cum Uranus este în zodia ta, fără îndoială că ai resimți o serie de frustrtări și limitări, mai ales profesionale, ai simțit o mare nevoie de schimbare în viața ta, deloc confortabilă. De fapt, asta și trebuie să faci, să ieși din zona de confort și să devii mai adaptabil la anumite situații neprevăzute care apar în viața ta. Acest careu te poate stimulasă faci schimbări majore în carieră, poate chiar o reconversie profesională, o schimbare de direcție.

Horoscop zilnic Gemeni

Dacă în acest an ai avut senzația că ceva se petrece pe la spatele tău și până acum nu ai descoperit, acest careu poate scoate la suprafață jocurile de culise, minciunile și secretele. Ești îndemnat să faci schimbări radicale de principii, convingeri și mentalități și să nu mai repeți greșelile trecutului. Ai grijă și la sănătate zilele acestea și odihnește-te corespunzător!

Horoscop zilnic Rac

Este o perioadă delicată în plan relațional, iar acest careu te poate forța să iei niște decizii în plan relațional sau financiar. Ai grijă la banii pe care-i deții și administrezi împreună cu alții și nu te avânta în investiții riscante. Posibil să apară și unele nemulțumiri în intimitate sau în relațiile cu prietenii, cu anturajul sau în cadrul unui proiect online.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea ca evenimente profesionale care se petrec acum în mod neașteptat să te determine să iei o decizie radicală în legătură cu cariera ta sau cu viața de cuplu. Limitările celorlalți nu-ți sunt pe plac și te determină să iei atitudine. Mulți Lei își pot schimba profesia sau pot face schimbări radicale legate de zona carierei, a imaginii și a statutului social.

Horoscop zilnic Fecioară

Careul Saturn-Uranus îți cere reorganizarea muncii și stilului de viață. Cel mai probabil întreg anul ai avut parte de nemulțumiri legate de job, poate chiar de probleme de sănătate, iar acum a venit momentul să faci o schimbare pentru a-ți îmbunătăți viața. Începe prin a-ți schimba niște principii legate de stilul de viață și de sănătate. Posibil să resimți o instabilitate sentimentală zilele acestea.

Horoscop zilnic Balanță

Poți avea parte de evenimente care să schimbe un context sentimental și să te maturizeze afectiv. Acest careu ți-a cerut tot anul să-ți schimbi raportarea la viața intimă și la sexualitate, dar și la modul în care administrezi finanțele și bunurile materiale pe care le deții cu alții. Dacă te afli într-o relație toxică, în care primează interesele financiare sau într-o relație de co-dependență, cu atașamente emoționale bolnăvicioase, aceasta se poate încheia. Mai multă grijă și la relația cu copiii.

Horoscop zilnic Scorpion

Careul Saturn-Uranus poate aduce situații neprevăzute în cuplu și o ruptură nu este exclusă. Unii nativi care au încheiat o relație importantă pe parcursul acestui an, abia acum pot să înțeleagă și să depășească momentul. Familia este, de asemenea, impactată de acest careu. S-ar putea ca cei dragi să intervină prea mult în viața ta. În alte cazuri, este vorba de tensiuni datorate ideei de a construi un cămin, poate unei mutări împreună cu partenerul.

Horoscop zilnic Săgetător

Pot să apară schimbări neașteptate la locul de muncă sau anumite probleme de sănătate se pot reactiva. S-ar putea să simți că este momentul să faci schimbări majore legate de stil de viață, de alimentație, de program, de rutină zilnică. Rigiditatea raționamentului și lipsa de înțelepciune în luarea unor decizii pot conduce la deznodăminte neplăcute în viața lor.

Horoscop zilnic Capricorn

Careul de astăzi, în care este implicat chiar Saturn, guvernatorul tău, poate aduce adevărate crize legate de valoarea personală, legate de încrederea pe care o ai în propria ta persoană. În plus, poate aduce limitări și frustrări financiare care să te îndemne la schimbarea modului în care câștigi și administrezi veniturile. Și în viața sentimentală sau în relațiile cu copiii pot apărea evenimente neașteptate.

Horoscop zilnic Vărsător

Dat fiind că acest careu de astăzi implică ambii tăi guvernatori, fără îndoială că resimți o mare tensiune interioară pe care, cel mai probabil, ai resimțit-o întreg anul. Viața personală, relațională, dar și de familie poate trece prin schimbări fundamentale. Recapătă-ți puterea personală și redefinește-ți conceptul de familie, maturizează-te și nu mai depinde de alții. Încheie acele relații nefuncționale.

Horoscop zilnic Pești

Careul Saturn-Uranus îți cere să-ți schimbi anumite tipare de raționament rigide, care nu te lasă să evoluezi. Posibil să revii asupra unor negocieri și decizii luate, poate chiar să revii asupra unor acte semnate.Pe de altă parte, jocuri de culise și secrete pot ieși la lumină și probleme mai vechi de sănătate se pot reactiva. Atenție la stările anxioase!