Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 aprilie 2022. Leii pot încheia o relație fără viitor

Publicat: 04/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Săptămâna începe sub auspiciile unei conjuncții între Saturn – Marte în zodia Vărsător. Context care aduce frustrări, dar și multă înțelepciune. S-ar putea să întâmpinăm limitări în acțiunile desfășurate, dar cu voință, răbdare și perseverență să le depășim. Acțiunile de acum pot scrie viitorul.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cum Marte îți este guvernator, în ciuda limitărilor saturniene, vei avea rezistența fizică și mentală necesară să depășeșt orice obstacol. Poți face pași siguri spre obținerea unei siguranțe profesionale. Poate fi vorba inclusiv de o schimbare de carieră. Oricum, îți poți face planuri de viitor acum.

Horoscop zilnic Taur

Saturn este guvernatorul carierei tale și Marte al relațiilor. Poți intra pe o nouă direcție profesională sau, cel puțin, îți faci planuri în acest sens. Te poți afirma cu ajutorul altora, însă vei resimți și niște bariere care vin din partea altora, niște bețe-n roate. Pe de altă parte, o relație se poate consolida sau se poate încheia, dacă nu există viziune de viitor comună.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru tine este o perioadă bună să studiezi ceva nou, pe termen lung, ceva care să te ajute profesional sau să îți deschidă noi orizonturi. Unii nativi pot pleca în străinătate, în timp ce alții îți pot consolida poziția la locul de muncă.

Horoscop zilnic Rac

Cum Saturn este patronul relațiilor tale, iar Marte al iubirii, această conjuncție poate aduce multă pasiune în viața ta, dar și înțelepciune fianciară să faci cele mai bune investiții. În cuplu alungi monotonia, dar ai grijă la infidelitate. Cei care sunt în relații toxice, ascunse, acum au curajul să le încheie.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția de astăzi îți oferă ocazia să te maturizezi și să te responsabilizezi în relația de cuplu, dar și în relațiile profesionale. Fă un bilanț al relațiilor tale și rămâi aproape cu cei cu care împarți aceleași viziuni de viitor. Poți consolida sau încheia o legătură fără viitor.

Horoscop zilnic Fecioară

Sunt zile în care ai înțelepciune în tot ce ține de muncă și sănătate. Îți poți asuma angajamente profesionale pe termen lung, îți poți consolido poziția la locul de muncă și poți învăța ceva care să te ajute să-ți crești eficiența. În plus, ai susținerea astrelor dacă vrei să-ți schimbi jobul. În schimb, ai mai multă grijă la sănătate și preocupă-te să rezolvi afecțiuni care știi că există.

Horoscop zilnic Balanță

Conjuncția între Saturn și Marte, guvernatorul relațiilor tale, te ajută să-ți construiești o relație de viitor, fie că începi ceva nou, fie că o consolidezi pe cea în care te afli. Va rtebui, însă, să dai dovadă de înțelepciune și maturitate sentimentală, dar și de răbdare și perseverență.

Horoscop zilnic Scorpion

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare zilele acestea, dat fiind că Marte îți este și guvernator. S-ar putea ca unii nativi să se simtă constrânși de o situație de familie sau să fie nevoiți să se responsabilizeze față de cei dragi. În cazul altora poate fi vorba de  o mutare, de nevoia de a-și construi un cămin.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția Marte-Saturn de susține să iei decizii înțelepte și mature în această perioadă. Poate fi vorba de decizii sentimentale sau legate de copii, însă la fel de bine poate fi vorba de decizii financiare. Poți face o negociere sau o investiție profitabilă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cum Saturn este guvernatorul tău, s-ar putea să fii mai tentat să facă unele cheltuieli, însă va fi vorba de investiții de viitor, rentabile. Ai șansa să investești în viitorul tău sau chiar să te asociezi cu cineva. O sumă de bani se poate debloca.

Horoscop zilnic Vărsător

Conjuncția Marte-Saturn se petrece în zodia ta și îți deschide o adevărată poartă spre viitor. Poți lua decizii majore egate de viața personală sau profesională. S-ar putea să fii mai agitat și irascibil, însă frământările și frustrările de acum se vor dovedi constructive.

Horoscop zilnic Pești

Pentru tine, aceste zile vin cu înțelepciune. Deși ai o stare de agitație interioară sau gânduri legate de trecut, poți avea curajul și puterea interioară să lași în spate tot ceea ce nu te mai reprezintă. Trebuie să ai mai multă grijă la problemele de sănătate mai vechi, dar și la problemele celor dragi. Ai grijă, de asemenea, la asocierile păguboase și la problemele cu legea sau cu actele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase