VIDEO | Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022. Uranus își reia mersul direct prin zodia Taur

Publicat: 17/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta car ne aduce schimbările bruște în viață și ne supune situațiilor imprevizibile, Uranus, își reia de astăzi mersul direct prin zodia Taur.

Uranus se află aici din 2018 și va mai sta până în 2026, iar în ultima jumătate de an s-a aflat în retrogradare. Dat fiind că este un tranzit care se petrece o dată la 84 de ani, trebuie să-i valorificăm din plin potențialul, chiar dacă de multe ori simțim că situația ne scapă total de sub control.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Uranus în sectorul financiar, ai avut parte de flutuații și situații imprevizibile, iar de acum, chiar dacă acestea nu dispar, cel puțin se mai domolesc. Ai șansa să-ți câștigi banii altfel, diferit de cât ai făcut-o mereu și ar trebui să profiți de asta, poate chiar să apelezi la talentele tale. Poți reuși o perioadă să-ți mai stabilizezi bugetul, dar ai totuși grijă la cheltuieli.

Horoscop zilnic Taur

În viața ta este foarte probabil să fi apărut fel și fel de schimbări, mai ales dacă ești născut sau ai ascendentul în prima parte a zodiei. În caz contrtar, cel mai probabil urmează. Dacă-ți faci planuri, probabil ai observat că acestea se dau peste cap, de aceea trebuie să înveți să te adaptezi imprevizibilului. Acceptă schimbarea și încearcă să o vezi ca pe o variantă de evoluție.

Horoscop zilnic Gemeni

Uranus retrograd s-ar putea să fi scos la suprafață secrete sau să-ți fi readus trtecutul în actualitate, poate chiar și persoane care ieșiseră din viața ta. De acum poți afla care a fost rostu acestor situații. Cu Uranus direct ai șansa să te desprinzi de trecut și de toate situațiile toxice cu care te-ai confruntat. Totodată, urmează o perioadă în care te vei simți mai detensionat la nivel psihic și emoțional.

Horoscop zilnic Rac

Uranus retrograd s-ar putea să-ți fi arătat o altă față a prietenilor sau să fi avut parte de surprize, plăcute sau nu, din partea acestora. Este o perioadă în care poți face schimbări în anturaj. Dacă proiectele tale au mers mai greoi, de acum vor începe să se repună în mișcare. Pe de altă parte, o serie de planuri de viitor se pot stabiliza în perioada următoare.

Horoscop zilnic Leu

Uranus se află de ceva vreme în sectorul carierei tale și-ți cere să faci schimbări la acest capitol. Cel mai probabil l-ai simțit acționând prin frustrări și schimbări bruște, prin imprevizibil. Dea cum se mai așează lucrurile, dar nu te aștepta să fie o perioadă fără surprize. Acest tranzit aduce multor nativi o schimbare majoră de carieră sau de statut social.

Horoscop zilnic Fecioară

Este foarte probabil ca în perioada de retrogradare să fi avut parte de lecții de viață care au contribuit la schimbarea unor valori morale și principii de viață. De acum, ai șansa să înțeleagi ce a vrut să spună Universul. Poți relua cursuri, poți studia ceva ce te atrage sau poți pleca într-o călătorie. Dacă ai avut probleme cu justiția, acestea se pot rezolva mai ușor de acum.

Horoscop zilnic Balanță

Uranus în Taur ți-a adus, cel mai probabil, schimbări bruște de natură financiară și emoțională. Acesta spect poate însemna și că ai deschis un credit, dar și că l-ai închis. Poate te-ai pensionat, poate ai obținut o finanțare, poate ai pierdut/câștigat un partaj sau și-ai pierdut mințile după cineva. Dacă ai simțit că ți-au pierdut puterea în fața altora în ultimele luni, de acum ai șansa să o recapeți.

Horoscop zilnic Scorpion

Uranus revine în mers direct în sectorul relațiilor, semn că se va mai detensiona situația în cuplu, dar și în conexiunile profesionale. Poți accepta mai ușor viziunile celorlalți, chiar dacă sunt diferite de ale tale. Posibil să ai de-a face cu o dorință nestăvilită de libertae și independență a partenerului. Unii nativi se precupă să-și construiască un cămin.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă ai avut parte de instabilitate la locul de muncă, poți simți că se mai așează lucrurile. De asemenea, oscilațiile în rutina zilnică, legate de program și stil de viață, vor începe să se mai diminueze. Cu toate astea, pot să apară surprize în continuare, atât la locul de muncă, cât și în legătură cu sănătatea. Unii nativi chiar își pot schimba jobul.

Horoscop zilnic Capricorn

Uranus a venit cu surprize legate de viața ta sentimentală și chiar a indus o notă de imprevizibil. Deși surprizele și schimbările bruște nu s-au încheiat, cel puțin acestea nu vor mai fi la fel de neplăcute. Totuși, în cazul unor nativi a adus ocazia redescoperirii unor pasiuni, hobby-uri, dar și ocazia de a face bani din talentele lor. Alți nativi au devenit sau pot deveni părinți în perioada acestui tranzit.

Horoscop zilnic Vărsător

Dta fiind că Uranus este guvernatorul tău și a retrogradat în sectorul familiei, s-ar putea ca tu să te fi simțit într-un adevărat roller coaster în ultimele luni. De acum starea emoțională se mai liniștește și poți face pace cu tine mai ușor, dar nu te aștepta la minuni. Și relațiile de familie se mai detensionează și unii nativi pot face o schimbare de casă sau de țară.

Horoscop zilnic Pești

Cât tranzitează Taurul, Uranus îți cere să-ți schimbi tiparele de raționament și modul n care comunici cu cei din jur. S-ar putea ca în ultima jumătate de an să fi făcut multe gafe în comunicare, iar acum ai ocazia să mai rezolvi din ele. Veștile surprinzătoare și dialogurile neprevăzute, surprizele la drum, se pot amplifica de acum.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul