VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022. Lună Plină în zodia Rac

Publicat: 18/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc Lună Plină în zodia Rac, eveniment astrologic care ne aduce trăiri emoționale intense și transformatoare. Sunt capitole din viața noastră care ajung la apogeu și se încheie, culegem roadele și trecem la alt nivel.

Lunația este mai puternic resimțită de nativii care sunt născuți în a doua jumătate a unei zodii sau care au ascendentul aici, iar efectele se pot resimți cel puțin o lună de acum înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Plină îți poate aduce trăiri emoționale puternice, poate readuce în prezent situații din trecut pentru a le reconstrui. Este un moment în care-ți poți redefini autoritatea în fața altora. S-ar putea să resimți un mare dezechilibru între propriile tale nevoi și responsabilitățile profesionale, dar acest aspect te ajută să faci schimbări pe lista de obiective. Atenție la conflictele cu familia!

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să ai tendința de a-ți impune puctul devedere cu orice preț sau de a crede că doar tu deții adevărul absolut. Lasă-i și pe ceilalți să vorbească, ascultă și nu te grăbi să tragi concluzii sau să iei decizii. A venit momentul să conștientizezi că încă mai ai de învățat lucruri. Se pot rezolva situații ce țin de acte, poți obține o aprobare.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Plină te poate ajuta să-ți dai seama unde greșești și pe ce cheltui banii. Ai nevoie să pui punct unor cheltuieli pe fond emoțional și să nu mai pierzi reusursele tale pentru alții. Este momentul să renunți la obiceiuri proaste și să-ți refaci strategia prin care îți câștigi banii. În cuplu pot să apară tensiuni și pot fi dezvăluite situații ascunse.

Horoscop zilnic Rac

Dat fiind că Luna este guvernatoarea ta și această lunație se petrece chiar în zodia ta este de așteptat ca trăirile emoționale să atingă apogeul. S-ar putea să vrei să faci unele schimbări în relația ta pornind de la faptul că ai alte nevoi sau partenerul este prea impunător și autoritar sau gelos. Este momentul să închei o etapă din viața ta cu care nu mai rezonezi.

Horoscop zilnic Leu

Luna Plină din Rac poate activa o serie de probleme de sănătate și s-ar putea să conștientizezi că multe dintre acestea sunt cauzate de stres și de faptul că nu muncești ceea ce-ți place. Suprasolicitările de la locul de muncă te pot face să renunți. Pe de altă parte, trecutul se poate reactiva și ar fi recomandat să încerci să scapi de amintirile dureroase, poate chiar să renunți la un viciu.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea ca Luna Plină din Rac să-ți aducă un moment de conștientizare puetrnic. În primul rând este vorba de relațiile de prietenie pe care le ai. Poate nu toate persoanele din anturaj sunt sincere. În al doilea rând este momentul să pui punct acelor planuri de viitor care nu te mai reprezintă sau care nu-ți aparțin. Fă ceea ce-ți place ție și ceea ce-ți dorești tu și nu ceea ce alții îți impun. Unii nativi pot culege roadele unui proiect demarat în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Plină de astăzi se formează în sectorul carierei tale și poate aduce încheierea unei etape profesionale. Poți culege roadele muncii tale, dar ai grijă să nu te epuizezi prea mult și să uiți de familie. S-ar putea ca reproșurile venite din partea celor dragi să fie destul de dure. Va fi foarte greu să găsești un echilibru între carieră și familie.

Horoscop zilnic Scorpion

Este momentul să lași în spate principii de viață, doctrine și mentalități cu care nu mai rezonezi. Încearcă să nu-ți impui cu orice preț viziunea în fața altora. Poți avea revelații și momente în care să conștientizezi aspecte importante din viața ta. Poți obține o diplomă, poți finaliza un curs, dar în egală măsură poți încheia o legătură cu străinătatea.

Horoscop zilnic Săgetător

Posibil ca Luna Plină din Rac să încheie un conext financiar. Sunt cazuri în care nativii pierd un proces, un partener de afaceri, dar și cazuri în care încheie un credit sau returnează o datorie. Este foarte probabil să apară cheltuieli care să-i determine pe nativi să regândească complet strategia de câștig. În cuplu se pot evidenția nemulțumiri ale partenerului și pot ieși la suprafață unele dedesupturi relaționale.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Plină de azi va avea impact direct asupra relațiilor tale. S-ar putea să nu te mai simți fericit, iubit, mulțumit de partenerul de viață și să vrei să faci o schimbare. Pot să apară tensiuni în cuplu care să conducă chiar și la rupturi. Pe de ată parte, o relație profesională poate trece printr-un moment de cumpănă și nu este exclus să se încheie o colaborare.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca astăzi să nu poți face față prea ușor sarcinilor de la job și să te simți peste măsură de obosit. Tot acest context te poate stimula să renunți la un job sau să ceri alt program de lucru. Ai mai multă grjă la odihnă, la relaxare și nu lăsa trecutul, amintirile, viciile să-ți agraveze starea generală.

Horoscop zilnic Pești

Poți pune punct unei relații sentimentale fără viitor sau poți alege să treci peste granița dintre prietenie și iubire. Pe de altă parte, s-ar putea să fie greu să-ți împaci și prietenii și partenerul sau să găsești o cale de mijloc între hobby-urile tale și proiectele profesionale. Cei care sunt părinți se pot preocupa mai mult de copii. Sunt și nativi care analizează posibilitatea de a deveni părinți acum.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Vă recomandăm și: