Horoscopul zilei de 2 decembrie 2021. „Fecioarele” pot fi dezamăgite de ceea ce aud (VIDEO)

Publicat: 02/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna se află astăzi în tranzit prin Scorpion și ne stimulează intuiția, creativitatea, dar ne face și mai sensibili și mai dramatici în manifestări, astfel că putem duce lucrurile la limită mult mai ușor. Simțim și trăim intens și putem deveni mai suspicioși și geloși.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ai grijă să nu dai naștere unor gelozii în cuplu. Trăiești intens clipele de intimitate și de preferat ar fi să reaprinzi pasiunea și nu să lași neîncrederile să te domine. Din punct de vedere financiar, evită să faci cheltuieli și investiții riscante pentru că poți pierde bani sau cineva te poate păcăli.

Horoscop zilnic Taur

Evită să intri în conflicte cu partenerul de viață din cauza unor suspiciuni pe care le ai, mai ales că astăzi ai tendința de a dramatiza și a duce totul la limită. Cu cât conflictele în cuplu sunt mai vechi, cu atât tensiunile de acum pot fi mai greu de controlat. Grijă și la relațiile profesionale și la unii colaboratori care pot încerca să te înșele.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca astăzi să intri în conflicte cu colegii de muncă din cauza unor cuvinte răutăcioase spuse de aceștia sau poate îți ajung la ureche zvonuri cum că ești vorbit pe la spate de persoane la care nu te-ai fi așteptat. Starea de sănătate este mai delicată, așa că încearcă să te odihnești mai mult și să nu te epuizezi cu munca.

Horoscop zilnic Rac

Azi s-ar putea să nu fii deloc în apele tale și să te simți nefericit, neiubit, nevalidat de cei dragi. Stările melancolice pot pune stăpânire pe tine și nu este exclus să fii deziluzionat de o persoană dragă, poate chiar de partener sau de copii, dacă ești părinte. Evită să dai curs unor gelozii dacă vrei să eviți tensiunile în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Niște discuții în familie care până acum au fost evitate sau, deși abordate nu s-a ajuns la nicio concluzie, pot fi reluate azi, însă s-ar putea să dea naștere conflictelor. S-ar putea ca aceste tensiuni să vizeze și partenerul de viață. Te poți simți neînțeles de cei dragi și s-ar putea ca și situația profesională să stea la baza irascibilității tale de astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să auzi niște vești, informații sau să porți niște discuții care să scoată la lumină niște adevăruri pentru care nu erai pregătit. Persoane apropiate, prieteni s-ar putea să te dezamăgească astăzi, inclusiv prin gândirea lor și valorile morale pe care le promovează. Nu lua decizii dacă simți că ai dileme și nu ai mintea clară.

Horoscop zilnic Balanță

Situația financiară îți poate strica buna dispoziție, mai ales dacă trebuie să faci niște cheltuieli, plăți neplanificate. În plus, nu este exclus să fii păcălit, să pierzi o sumă de bani sau să plătești pentru un bun/serviciu mai mult decât face. Evită să faci investiții riscante și să iei sau să dai bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna în tranzit prin zodia ta te susține emoțional, însă îți poate amplifica niște trăiri interioare și poți duce lucrurile la limită mai ușor. S-ar putea ca unele situații neașteptate care se petrec în cuplu să te pună pe gânduri. Deși intuiția funcționează la maximum, unele situații nu pot fi ocolite, însă vei reuși să faci față cu brio provocărilor cu care te vei confrunta.

Horoscop zilnic Săgetător

Te simți mai abătut astăzi, mai fără vlagă, mai trist și s-ar putea ca stările anxioase să pună stăpânire pe tine. Evită să dai curs gândurilor pesimiste și caută să-ți relaxezi mintea. Pe de altă parte, nu este exclus să reapară niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi, netratate sau deja cronicizate, așa că odihna devine esențială.

Horoscop zilnic Capricorn

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce deziluzii din partea prietenilor, a angajaților sau asociaților. S-ar putea ca aceștia să te mintă sau să încerce să te dea înapoi de la o inițiativă, să-ți pună bețe în roate într-un proiect. În plus, poți fi criticat și atacat de persoane cărora le-ai acordat toată încrederea și pe care te bazai.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua de astăzi poate adue tensiuni cu superiorii, cel mai probabil pentru că au cerințe prea mari de la tine sau îți pun noi responsabilități în spinare. Stresul și faptul că nu te simți pregătit sau nu ai tragere de inimă să muncești astăzi te pot conduce la discuții în contradictoriu cu aceștia pe care va trebui să gestionezi corespunzător ca să nu-ți strici imaginea.

Horoscop zilnic Pești

Credințele tale sunt puse la încercare astăzi și s-ar putea să ți se adâncească niște dileme. Vei fi mai curios, vei pune mai multe întrebări, dar răspunsurile te pot bulversa și mai tare. O serie de credințe ți se pot consolida acum, însă și o serie de convingeri ți se pot dărâma, ața că va trebui să-ți reconstruiești principiile și valorile morale după care te ghidezi.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul...