VIDEO | Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2022. Peștii au parte de conflicte în cuplu

Publicat: 21/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează semnul Fecioară și formează o opoziție cu Marele Benefic, Jupiter, din zodia Pești, dar și o inconjuncție cu Mercur retrograd din Vărsător, guvernatorul semnului. Acest context ne face să ne pierdem focusul și atenția la detalii. În plus, și răbdarea ne poate fi pusă la încercare și suntem foarte nehotărâți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să te aglomerezi la locul de muncă. Fie vin sarcini suplimentare, fie nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut și pierzi timp. S-ar putea să îți dai tot programul peste cap și asta să te enerveze, mai ales că începe weekendul.

Horoscop zilnic Taur

Toată lumea trage de tine, prietenii pe o parte, persoana iubită pe alta. Unii nativi poate au de finalizat proiecte, dar au făcut și o promisiune copiilor că-și petrec timpul împreună. În oricare dintre aceste situații te afli (sau altele asemănătoare) nu vei reuși să împaci pe toată lumea, așa că cel mai bine ar fi să faci ceea ce-ți place și te face pe tine fericit.

Horoscop zilnic Gemeni

Deși este vineri, responsabilitățile profesionale te pot acapara, iar pe de altă pare familia are pretenții cam mari de la tine. Va fi foarte greu să te împarți în ambele direcții. Chiiar dacă știi că cei dragi te vor păsui, nu întinde coarda. Te poți aștepta la reproșuri. Ai putea avea o scuză dacă profesional este vorba de ceva important.

Horoscop zilnic Rac

Azi nu te implica în discuții legate de credințe și convingeri, mai ales cu persoane care nu gândesc ca tine. Vei reuși doar să te enervezi și nimic mai mult. Ar fi recomandat să fii mai atent la ceea ce spui, la discuțiile pe care le porți. Poți înțelege greșit unele mesaje sau le poți transmite eronat.

Horoscop zilnic Leu

Ar fi de preferat să nu te arunci în cheltuieli prea mari astăzi. Poți fi păcălit ușor de oferte mincinoase. În plus, pot să apară unele cheltuieli neprevăzute și asta să te agite. Nu este momentul deciziilor și investițiilor financiare.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să ai parte de tensiuni cu partenerul de viață din cauza comportamentului ciudat și deranjant al acestuia. În plan profesional, dacă ai de făcut o negociere, poate ar fi ai bine să o amâni pentru săptămâna viitoare.

Horoscop zilnic Balanță

Niște vești legae de starea de sănătate a cuiva drag sau poate propriile tale frământări te pot neliniști astăzi. Poți fi mai irascibil și certăreț, mai ales la locul de muncă. Stresul profesional este inimacul tău principal, așa că ai grijă cum îl gestionezi.

Horoscop zilnic Scorpion

Nu este deloc exclus ca prietenii să te dezamăgească, mai ales dacă-ți făcusei un plan cu aceștia. De asemenea, nemulțumirile pot veni și din partea persoanei iubite sau din partea copiilor. Orice ar fi, ieși din casă și distrează-te mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător

Va fi mai greu astăzi să te împarți între casă și muncă, între cerințele familiei și responsabilitățile profesionale. Este vineri, așa că nu ar trebui să te suprasoliciți. De asemenea, prefă-te că nu auzi nici reproșurile, nici acuzele și nici văicărelile celor din jur.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi ai grijă mai mare la actele pe care le semenezi și la deplasările pe care le faci. S-ar putea să nu te poți concentra prea bine dacă aide susținut un discurs, un interviu, un examen sau un punct de vedere în fața unei comisii. Sunt de evitat negocierile și deciziile importante.

Horoscop zilnic Vărsător

Posibil să începi weekendul cu discuții mai neplăcute în cuplu legate de bani sau chiar să se pună probleme fidelității și a încrederii. Pe de altă parte, evită să faci cheltuieli dacă nu ai nevoie de acele cumpărături și nu investi banii în proiecte care nu au viitor.

Horoscop zilnic Pești

Azi poți fi mai confuz și cu greu te vei concentra pe ceea ce spun cei din jur. S-ar putea ca atitudinea ta să deranjeze pe cei cu care intri în contact, maia les pe partenerul de viață. De aici și până la izbucnirea unui conflict nu va fi cale lungă și îți poți strica weekendul.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul