VIDEO | Horoscopul zilei de 21 mai 2022. Soarele intră în zodia Gemeni

Publicat: 21/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 21 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră astăzi în zodia Gemeni și o va tranzita până pe 21 iunie. Începe sezonul acestor nativi și le putem ura de pe acum „La mulți ani!”. Acest tranzit ne susține în comunicare, în negocieri, ne va stimula abilitățile intelectuale și curiozitatea.

Totodată, azi va forma conjuncție cu Mercur retrograd, aspect ne va ajuta să vedem și să înțelegem lucrurile diferit decât am făcut-o până acum.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Soarele în Gemeni te susține în toate procesele de învățare, comunicare, transmitere a informației și în negocieri, însă vei resimți din plin toate acestea cu precădere după data de 3 iunie, când Mercur iese din retrogradare. În plus, este guvernator al sectorului tău sentimental, iar acest tranzit te susține să comunici mai ușor cu persoana iubită și să flirtezi, dacă ești singur.

Horoscop zilnic Taur

Soarele în Gemeni te susține cu idei noi pentru creșterea veniturilor și vei fi foarte determinat să găsești soluții rapide la problemele financiare. Îți poți pune în evidență telentele și poți face bani din ele, însă ai grijă la cheltuieli.

Horoscop zilnic Gemeni

Te bucuri din plin de intrarea Soarelui în zodia ta pentru că te va face mult mai comunicativ, energic și cu poftă de viață. Profită de acest tranzit pentru a da naștere unor idei mărețe, pentru a-ți îmbunătăți imaginea și pentru a-ți recâștiga încrederea în tine și în forțele tale.

Horoscop zilnic Rac

Contextul astrologic al zilei îți poate favoriza o stare de introspecție, însă te va ajuta să vezi o situație cu care te confrunți, cel mai probabil de natură profesională, dintr-un alt unghi. Ai putere interioară să te rupi de trecut și de contextele toxice din viața ta.

Horoscop zilnic Leu

Soarele va tranzita chiar sectorul prietenilor și-ți va reactiva viața socială,și pofta de interacțiune. Poți cunoaște persoane noi, poți lega noi prietenii și poți intra în noi anturaje. Îți faci planuri de viitor și te bucuri de soluții noi pentru redefinirea proiectelor tale.

Horoscop zilnic Fecioară

Soarele în Gemeni îți va activa chiar sectorul carierei și te va susține să te afirmi, să te pui în lumină și să-ți evidențiezi punctele forte. Poate veni cu o rectificare a unor strategii pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Horoscop zilnic Balanță

Soarele în Gemeni te susține să faci progrese profesionale învățând lucruri noi, înscriindu-te la noi cursuri și seminarii. Este o perioadă foarte bună să citești, să te documentezi și să explorezi noi domenii de interes. Evită deocamdată călătoriile.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea ca acest tranzit al Soarelui prin Gemeni să scoată la lumină niște probleme financiare în viața de cuplu sau legate de intimitate. Ai grijă la persoanele cu care te asociezi. Până pe 3 iunie evită să semnezi noi contracte.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele în Gemeni îți activează chiar sectorul relațiilor și al căsătoriei și s-ar putea ca întreg focusul următoarei perioade să fie aici. Vei simți dorința să-ți îmbunătățești relația de cuplu, însă ai grijă și la cum echilibrezi autoritatea. Conjuncția cu Mercur retrograd îți cere reevaluarea unei situații în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Capricorn

Soarele în Gemeni îți activează sectorul muncii și îți va aduce idei și soluții remarcabile pentru a te pune în valoare, dar și pentru a-ți crește eficiența. Ține cont că vei avea energie în rezolvarea sarcinilor, dar și tendința de a te suprasolicita. Preocupă-te mai mult de sănătatea ta și schimbă-ți stilul de viață.

Horoscop zilnic Vărsător

Soarele în Gemeni îți va activa chiar sectorul iubirii și vei fi mai romantic, mai dornic să petreci timpul alături de persoana iubită și să vă dedicați unor activități comune. Dacă ești singur simți intens dorința de a cuceri și a flirta, de a te îndrăgosti. Conjuncția cu Mercur retrograd îți cere să-ți revizuiești modul în care îți exprimi afecțiunea față de cei dragi.

Horoscop zilnic Pești

Soarele în Gemeni îți activează sectorul familiei și locuinței și poate fi o perioadă bună să te ocupi cu mai multă energie de treburile gospodărești, dar și de nevoile celor dragi, să te apropii de părinți și să reluați niște discuții despre renovarea unei case sau despre un bun de patrimoniu.