VIDEO | Horoscopul zilei de 23 mai 2022. Mercur revine retrograd în „Taur”

Publicat: 23/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 23 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur retrogradează în continuare și astăzi ajunge, din nou, în zodia Taur, pe care o va parcurge astfel până pe 3 iunie, când revine la mersul direct.

Acest aspect ne cere să ne revizuim modul în care ne administrăm finanțele, în care ne câștigăm și cheltuim banii. Putem avea parte de limitări financiare și de preferat ar fi să facem economii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să te confrunți cu niște nemulțumiri sau chiar probleme financiare și acest aspect să te stimuleze să-ți schimbi atitudinea față de modul în care îți câștigi și administrezi resursele. Ai nevoie să-ți revizuiești cheltuielile și să faci economii.

Horoscop zilnic Taur

Mercur retrograd în zodia ta îți cere să-ți reevaluezi stilul de viață, dar și starea de sănătate. O serie de planuri personale pot trece prin reorganizări. Totodată, ai nevoie să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai mai multă grijă la sănătatea ta, mai ales dacă te confrunți cu afecțiuni cronice. Mercur retrograd poate scoate la suprafață niște simptome ascunse. Pe de altă parte, nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață.

Horoscop zilnic Rac

Mercur retrogradează în sectorul prietenilor și s-ar putea ca în următoarea perioadă să-ți dai seama cine îți este cu adevărat alături și cine nu. Pot fi deziluzionat de persoane din anturaj, așa că nu te baza pe nimeni. Profită de retrogradarea lui Mercur pentru a-ți reevalua niște planuri de viitor și a-ți reorganiza niște proiecte.

Horoscop zilnic Leu

Mercur retrogradează în sectorul tău profesional și poate urma o perioadă mai agitată, stresantă și tensionată. Discuțiile cu superiorii sunt dificile, însă tot acest context te stimulează să-ți reevaluezi cariera și direcția pe care te afli.

Horoscop zilnic Fecioară

Nu este exclus ca în perioada care urmează să ai probleme cu actele, cu justiția sau să întâmpini blocaje dacă vrei să pleci într-o călătorie. Este, în schimb, o perioadă bună să-ți reevaluezi niște principii de viață, mentalități și credințe.

Horoscop zilnic Balanță

Mercur retrograd îți poate aduce la suprafață niște secrete și dedesubturi în relația de cuplu care te pot stimula să o reanalizezi din rădăcini. Pe de altă parte, te poți confrunta cu nemulțumiri financiare. Ține cont că nu este o perioadă bună să faci investiții.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur retrogradează în sectorul relațiilor tale și îți cele reevaluarea modului în care comunici cu partenerul de viață, dar și cu cei cu care desfășori activități comune. Evită negocierile și semnarea de noi contracte până pe 3 iunie.

Horoscop zilnic Săgetător

Tu vei intra într-o perioadă de reevaluare a stilului de viață, a locului de munca și a stării de sănătate. Ai nevoie să-ți reorganizezi programul și modul în care îți desfășori sarcinile pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur retrogradează în sectorul iubirii tale și îți cere să-ți schimbi modul în care îți exprimi și îți arăți afecțiunea față de cei dragi. S-ar putea ca viața sentimentală să treacă prin reevaluări. Ai mai multă grijă la situațiile prin care trec copiii, dacă ești părinte.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca în perioada următoare să ai parte de neînțelegeri cu familia care să conducă la o reevaluarea modului în care comunici cu cei dragi. Este nevoie să dai dovadă de mai multă toleranță și înțelegere. Se pot relua discuții pe teme patrimoniale.

Horoscop zilnic Pești

Cu Mercur retrograd în Taur, pentru tine va urma o perioadă dificilă în comunicare. Te vei înțelege mai greu cu cei din jur, poți avea parte de confuzii, neclarități și erori de raționament. Ai grijă la cuvintele pe care le spui pentru că mai apoi le poți regreta. Evită negocierile fii mai atent la acte și la deplasări.